FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 1-1

Bătrînul Giuleşti şi fiii lui rătăcitori » Sărbătoare pe stadion după patru luni de exil

Fanii giuleşteni au luat cu asalt tribunele la primul meci din acest sezon disputat pe arena
Fanii giuleşteni au luat cu asalt tribunele la primul meci din acest sezon disputat pe arena "Valentin Stănescu"

Articol de - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 23:57

Fanii giuleşteni au luat cu asalt tribunele la primul meci din acest sezon disputat pe arena "Valentin Stănescu"


După patru luni, bătrînul Giuleşti a găzduit aseară din nou un meci de Liga 1. Într-o perioadă în care în România se inaugurează cîte un stadion pe lună, arena "Valentin Stănescu", veche de 75 de ani, reuşeşte în continuare să iasă în evidenţa, iar asta datorită fanilor alb-vişinii. "Rapidul e altceva", spunea regretatul Adrian Păunescu, iar asta s-a văzut şi aseară.

După două meciuri "acasă" în Regie şi unul la Piteşti, Copos a cedat şi i-a adus pe rapidişti acasă, iar suporterii au făcut din asta un motiv de sărbătoare. Cei aproximativ 8.000 de spectatori au încins atmosfera încă de la încălzire, strigînd numele fiecărui rapidist, iar startul meciului i-a "aprins". Au cîntat nonstop şi şi-au încurajat echipa, apoi au explodat la golul lui Roman, făcîndu-l pe Copos să se întrebe în loja sa de la oficială: "Oare dacă am fi jucat aici cu Braşov, am mai fi remizat? Oare joi, pe Naţional Arena, va fi aceeaşi atmosferă?".

Răspunsul a sosit în pauză, de la un părinte ce a venit pe stadion cu puştiul său de 10 ani. Entuziasmat, copilul a exclamat: "Tati, mergem şi cu PSV, îmi place!". Replica a venit sec: "Mergem pentru băieţi, dar acolo nu va fi la fel".


Răzvan, la înălţime
Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, şi-a ispăşit aseară cea de-a doua etapă de suspendare, după ce la meciul cu Dinamo a fost trimis în tribună. Dacă Şumudică prefera să stea la tribuna 0, înconjurat de fani, tehnicianul din Grant a urmărit meciul de aseară de deasupra tribunei oficiale, de pe platforma de unde s-a filmat, alături de preşedintele Dinu Gheorghe.

"Mucles" s-a certat cu secundul
În minutul 19, cînd partida era întreruptă de accidentarea lui Panin, Iulian Apostol a avut un schimb dur de replici cu secundul Cristi Petre. Mijlocaşul a venit nervos la margine, supărat fiind că Daniel Pancu nu l-a lăsat să execute o lovitură liberă. Antrenorul a încercat să-l calmeze, dar s-a resemnat văzînd gesturile nervoase pe care Apostol le făcea.

Beto, încă o victimă
După ce în etapa trecută, în partida cu Vaslui (2-0), s-a lovit rău cu Wesley, spărgîndu-i capul brazilianului, Beto l-a accidentat aseară, în minutul 19, şi pe colegul său, Panin. Portarul a sărit să reţină o minge lungă trimisă în careu, dar l-a lovit pe fundaşul dreapta cu piciorul în arcadă, spărgîndu-i-o.

inbox
- Copos a urmărit meciul în loja sa, alături de Mircea Geoană, un apropiat al patronului din Grant.
- Suspendaţi pentru partida de aseară, Herea şi Alexa s-au aflat în tribună, în vreme ce accidentatul Surdu nu a fost prezent la stadion.
- Fiind în urmă cu pregătirea fizică, Gîngioveanu s-a antrenat aseară în Giuleşti, înaintea meciului, alături de preparatorul fizic al Rapidului.
- Nicolae Grigore a primit aseară al patrulea avertisment şi va fi suspendat etapa viitoare, la meciul cu Voinţa Sibiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
catzanu
catzanu  •  27 Septembrie 2011, 17:13

Cum dracu pot unii comenta lucruri precum "nu a fost cu casa inchisa" "doar 8000" sau mai stiu eu ce...daca nici peluza, ce zic peluza, tot stadionu ca sarea dreacu si tribuna 1 la un moment dat, nu au facut spectacol, mai bine ne apucam sa tinem cu Rapidu de la rugby...lasa-ti-o in raha de treaba :)) mai face-ti-ne tigani, hoti, ca parca astea sunt mai uzuale :))

catzanu
catzanu  •  27 Septembrie 2011, 17:00

Bineinteles ca joi nu va fii aceiasi atmosfera, nicidecum... Acum fiecare interpreteaza comentariul in felul lui...:))

albusibiu
albusibiu  •  25 Septembrie 2011, 12:28
Postat de forza1rapid pe 25 Septembrie 2011, 09:04

Daca tu spui ca Beto a fost cel mai bun om al meciului , recunosti fara sa vrei ca Rapid ar fi meritat victoria si numai datorita lui Beto nu s-a intamplat asta. Plus ca sunteti mai ,, mielusei " cand nu va mai imping arbitrii de la spate !!!

Dragul meu adversar, daca nu experimenta aiurea Costa aseara si jucam de la inceput cu Muresan, ca pe final de meci, nu va vedeam prea bine....Beto a fost cel mai bun pentru ca a iesit in evidenta, prin toata siguranta sa deosebita la interventiile la care s-a hazardat. Au fost 2 ocazii pentru Rapid (scoase de Beto) si una pentru CFR. Diferenta este ca la noi a scos portarul, la voi bara. Socoteste tu singur cine au fost mai buni...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează