FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 1-1

Bawab putea să-i bată pe ”cîini”: ”Mi-a venit să dau sus, dar am ratat. Oricum, Craiova joacă un fotbal foarte frumos”

Articol de - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 18:09

Thaer Bawab s-a adaptat foarte rapid în Bănie, a devenit un jucător esenţial pentru CS Universitatea. L-a forţat pe Steliano Filip să-şi marcheze un autogol, în meciul cu Dinamo (1-1), a mai avut o oportunitate imensă spre finele primei reprize, însă Traian Marc a blocat senzaţional. Iordanianul a declarat după partidă: "Puteam încheia meciul din prima repriză, dar aşa mi-a venit să şutez, pe sus. Oricum, prima parte a fost foarte bună din partea noastră. Dinamo a controlat-o pe a doua. Dacă nu luam gol rapid, la începutul ei, nu cred că ne mai prindeau. Totuşi, remiza este echitabilă. Dacă vom continua pe acest drum, va fi foarte bine. Craiova practică un fotbal foarte, foarte frumos. Cred că şi fanilor le place ceea ce văd".


"Este un rezultat bun pentru noi pentru că se continuă seria invincibilităţii. În două cuvinte: sîntem mulţumiţi. În momentul în care aveam două puncte şi eram pe ultimul loc, ne gîndeam cu teamă la ce urmează, dar, acum, cu trei victorii şi o remiză, sîntem satisfăcuţi. Este meritul jucătorilor, care au arătat dorinţă"
Emil Săndoi, antrenor CS Universitatea

"Meciul s-a jucat la ocazia lui Bawab din finalul reprizei. Dacă şuta pe jos, Marc nu mai bloca, iar la 2-0, Dinamo nu ne putea dovedi. În schimb, repriza a doua a fost cea mai slabă de cînd am preluat noi echipa. N-am avut echilibru la mijlocul terenului"
Sorin Cîrţu, director tehnic CS Universitatea


EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
ipsilante
ipsilante  •  14 Octombrie 2014, 11:31

Universitatea Craiova a revenit in forta, practicand un fotbal frumos si cu perspectiva unei clasari, in prima jumatate a clasamentului, la sfarsitul turului. Bravo baietilor si antrenorilor care fac o treba excelenta! Tineti-o tot asa! FORZA STIINTA!

rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  07 Octombrie 2014, 11:16

slabute echipe, la Craiova daca nu va fi o echipa OLTENIA va fi mereu mediocritate poate o data la multi ani sa faca ceva un campionat o cupa dar niciodata sa lege performanta, trebuie o echipa OLTENIA ca la 1915 si in Bucuresti o echipa Rossonero ca Bukarester tot din 1912-1915

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Octombrie 2014, 10:09

...Inexplicabil cat de prost am jucat in a doua parte ...normal ca rezultatul este bun ...speram sa nu se mai repete jocul slab din partea a doua a acestui meci ...cand o sa intre si Brandan si Kay si Izvoranu si Mateiu ...vrem sa jucam tot meciul bine ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează