FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a dezvăluit ce fotbalist la mare căutare din Liga 1 a refuzat Piţurcă în vară, motivînd că "nu are faţă de Steaua"

Victor Piturca
Victor Piturca

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Gigi Becali a dezvăluit la GSP TV că şi-a dorit foarte mult un fotbalist din Liga 1 în vară, însă Victor Piţurcă, antrenorul de atunci al Stelei, s-a opus transferului. Vezi aici despre cine este vorba!

 

"Rîpă e jucătorul pe care eu l-am vrut din vară, dar nu l-a vrut Piţurcă, a zis că nu e de Steaua. Eu l-am văzut în două, trei meciuri, urca foarte bine, mi-a plăcut. Dar Piţurcă a zis că nu are faţă de Steaua.

Uite că mai dau şi antrenorii ăştia mari greş. A adus 14 jucători dintre care puţini mai rămîn, m-au costat nişte sute de mii de euro. Acum am foarte mare încredere în Meme, mi-a arătat 3-4 jucători din România, de care nu auzisem în viaţa mea, m-am uitat şi eu şi sînt foarte talentaţi, cred că îi vom lua în această pauză.

Mai e şi Moraes pe care am vrea să-l luăm, mai sînt Găman şi Costea, dacă vom putea să-i luăm, dacă nu, asta este", a spus Becali la "Meciul Zilei", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ebonyc
ebonyc  •  13 Decembrie 2010, 23:57

Dorinel Popa de la Branesti e bun.

spinoza
spinoza  •  13 Decembrie 2010, 23:57

Titlul suna mai bine asa mey, "Becali dezvelit"!

imperator
imperator  •  13 Decembrie 2010, 23:45

asta mey,ungur scris titlul?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează