FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 3-1

Becali a găsit vinovaţii pentru înfrîngerea cu Vaslui: "Stanca, Chipciu şi Reghe au pierdut meciul!"

Reghe şi Chipciu, doi dintre vinovaţi în opinia lui Becali.
Reghe şi Chipciu, doi dintre vinovaţi în opinia lui Becali.

Articol de , - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 august 2012 01:23

Gigi Becali a izbucnit la finalul partidei şi a pus tunurile pe cei trei: "Stanca are figuri de şmecher, Chipciu a dormit pe teren, iar Reghecampf a făcut o schimbare proastă!"

Patronul Stelei a părăsit stadionul din Vaslui imediat după golul lui Niculae şi, nervos, la final şi-a înfierat jucătorii, dar şi pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Primul pe lista lui Gigi Becali a fost Răzvan Stanca: "A luat gol ca Bornescu cu Dinamo. Va fi rezervă de acum. Dacă eşti portar, ieşi pe centrare, nu stai şi te uiţi! Golul doi a fost de rîs. Asta înseamnă figuri de mare şmecher, figuri de mare portar. Cinci sute la sută apără Ciprian meciul următor!"

Apoi, l-a luat în colimator pe Alexandru Chipciu, marcatorul unicului gol. "Eu nu am ce să reproşez echipei. Îi reproşez doar lui Chipciu că dormea pe teren şi că stătea cu mîinile în şold. Am dominat meciul ăsta cap-coadă. S-a dat gol din fază fixă, mai e un gol care l-a dat Stanca şi a mai dat unul că s-au descoperit în apărare. Din respingerea lui Georgevski mingea trebuia să ajungă la Chipciu la golul doi, dar dacă el dormea pe teren, ce să facă?! Cel mai tare m-a enervat atitudinea lui Chipciu", a zis Becali la GSP TV.

Gigi Becali nu l-a menajat nici pe Laurenţiu Reghecampf: "Dacă tu ai 1-0 în minutul 55 şi nu poţi să scoţi măcar un egal, înseamnă că nu eşti echipă mare. Dacă tu iei trei goluri în 30 de minute, eşti o formaţie mică, minusculă. Înseamnă că nu ai valoare. Dacă tu faci schimbare proastă, ce vină are echipa? Cum să-l schimbi pe Popa cu Nikolici. Popa a fost cel mai bun de pe teren. Dacă nu-l schimba pe Popa, poate altfel era. L-a băgat pe Rocha în schimb care are o viteză jumate. M-am atacat rău cînd am văzut că-l scoate pe Popa".

"Nu ştiu ce e cu Chipciu pentru că nu e un fotbalist care să nu poată alerga. Nu era obosit, chiar nu înţeleg. Cine ştie ce viaţă duce ăsta?!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Ocaziile clare de gol au fost ale Stelei. Vorbesc de cele lucrate, nu cap şi bară cu şuturi de la 30 de metri" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Nu sînt mare antrenor, nu sînt Mourinho sau Guardiola, dar pun pasiune şi merit să fiu respectat. Domnul Porumboiu este un om darnic, am primit o primă cum n-am văzut în viaţa mea!" (Marius Şumudică, patron Vaslui)

"În primele 20 de minute nu puteam ieşi din treimea noastră, dar în repriza a doua ne-am revenit. E victoria lui Şumudică. Cînd cîştigăm e meritul antrenorului, iar cînd pierdem e vina lui" (Adrian Porumboiu, patron Vaslui)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
mister1
mister1  •  28 August 2012, 15:10

"Nu sînt mare antrenor, nu sînt Mourinho sau Guardiola, dar pun pasiune şi merit să fiu respectat. Domnul Porumboiu este un om darnic, am primit o primă cum n-am văzut în viaţa mea!" (Marius Şumudică, patron Vaslui) SUMUDICA...........Patron la vaslui,Porumboiu maseor la club:)))))))

tigruzzu
tigruzzu  •  28 August 2012, 14:16
Postat de tigruzzu pe 28 August 2012, 14:04

Ei, dacă i-a găsit... acum să le taie capetele. Și să înceapă cu cel principal, ăl de a făcut schimbarea fatală! Flaușatul Lache, sau cum îi mai zice...

Deci, pe Lache, bre. Nu pe Mache! Nu puneți mâna pe Mache! ...Că dacă pune el mâna pe voi!!!... he-he-he-heeeeeeeee... pe ce pune Mache mâna lui fermecată... înțelegeți voi ... vă întăriți până deveniți stană de piatră, na! Sau, poate, explodați... cine știe? Deci, nu puneți mâna pe Mache!

tigruzzu
tigruzzu  •  28 August 2012, 14:04

Ei, dacă i-a găsit... acum să le taie capetele. Și să înceapă cu cel principal, ăl de a făcut schimbarea fatală! Flaușatul Lache, sau cum îi mai zice...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close