FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a ieșit la atac după CS U Craiova - Viitorul, 0-1! Amenințări și acuze dure: "E corupție! Am făcut hârtie la UEFA"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 14:28

"Nu se face așa ceva. Părerea mea că trebuie să se ia măsuri. Liga, Federația și UEFA trebuie să facă ceva! Nu poți face ce vrei la fotbal! Când ești într-o asociație, nu ești singur pe tarla și semeni grâu și porumb cum vrei tu.

Probabil în regulament se stipulează despre desconsiderarea competiției, dar probabil nu sunt în regulament mai multe sancțiuni pentru că nu s-a gândit nimeni că poate cineva să facă așa ceva. Să aibă o asemenea obrăznicie.

Părerea mea că trebuie penalizați de noi, celelalte echipe din Liga 1. I-am zis lui Vali Argăseală să facă hârtie la UEFA și la Federație. Nu vreau să se comenteze în niciun fel Viitorul.

Viitorul a câștigat, să fie sănătoasă. Nu despre Viitorul și Hagi este vorba aici. N-au nici o vină. Aici este vorba despre niște oameni care vin să facă tot ce vor ei.

Trebuie respectată competiția și trebuie respectați toți membri asociației. Dacă nu, ieși afară din asociație. Îi dau dreptate lui Marcel Popescu, este și vina noastră că am ajuns în situația asta, dar ei nu au vreo scuză.

Nu există să se menajeze jucători pentru un meci de peste 10 zile. Lucrurile sunt evidente. Nici pe bancă nu aveau titulari. Nu se face așa ceva. Asociați de felul ăsta trebuie dați afară. Du-te, tată, în divizia B și joacă acolo! Trebuie băgat la Ligă așa ceva!

Nu am nici un fel de problemă, dacă CFR nu va avea cea mai bună echipă la meciul cu Viitorul. Nu pot să-i cer să se bată pentru mine, să-și dea viața pe teren. Dar să nu bage puști de 17 ani, nu accept asta!

Nu-i condamnam nici pe ăștia de la CSU, dacă băgau rezervele. Dar nu să joci cu copii de 17 ani! Nu cred că CFR va face așa ceva. Să bagi puștii nu este doar o desconsiderare a competiției, este chiar corupție!

În lege spune că atunci când nu faci ceva ce ar fi normal să faci și aduci un prejudiciu cuiva este corupție", a zis Gigi Becali pentru ProTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (165)
zarqa
zarqa  •  09 Mai 2017, 16:27

Unui om ce are în proprietate un palat este nrmal să i te adresezi cu Domnule . Așa că, dragă Domnule (cu D mare) George Becali, de ce nu te-ai adresat, în scris, la UEFA în 2006 atunci i-ai furat, pur și simplu, titlul Rapidului ? A fost hoție la drumul mare cu complicitatea mafioților D-tru Dragomir, Mircea Sandu și Alex Deaconu (nimeni altul decât finul lui M.Sandu). Acesta din urmă a întrerupt meciul la scorul de 1-0 ptr giulesteni (gol Săpunaru min.21) iar comisiile mafioților au hotărît 3-0 ptr Steaua. ”Regia” era făcută în birourile LPF cu două săptămâni înainte. Peste ceva ani, jucătorul Lovin, component Steaua, a ”sifonat” la prietenii lui, din Moldova natală, acest lucru. Acum sunt puștii Craiovei de vină că FCSB nu poate lua titlul ? Hai să fim serioși !!!!!

10201741094405690
Tudoroiu Mariana  •  09 Mai 2017, 11:43

Ce tipa pacaliciul acum si ce se mai infoaie! A uitat cam repede cum alerga cu valizele cu bani dupa ceilalti competitori sa-i mituiasca ca sa ia campionatul! Ei neicusorule ce bine imi pare ca ti se-ntampla si tie chestia asta acum ca sa vezi si tu cum e!!!

749913671784643
Razvan Marcel  •  09 Mai 2017, 11:31

Becali,de ce nu te-ai dus atunci cand ai dat meciul lui Viitorul ,Steaua-Viitorul 2-5,acel blat ordinar,care a scapat echipa lui Hagi ,cand trebuia sa pice in B.

Vezi toate comentariile (165)
Comentează