FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Becali a reacţionat după atacul violent venit din partea lui Nicu Gheară: "Nu ştiu cine e!"

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 23:35

Patronul Stelei respinge vehement acuzaţiile că ar fi plătit în 2007 mai multe persoane pentru a le face rău lui Gheară şi familiei lui


"Acest oier nu îşi dă seama cît de mic este. Nu îşi dă seama că a ajuns păcăliciul ţării, dacă pe vremuri se spuneau bancuri cu Bulă, acum se spun cu Gigi Becali. Bulă de România, ăsta este el. O glumă proastă! Într-un articol viitor voi arăta, mai pe îndelete, cine este Gigi Becali…". Acesta a fost pasajul cu care Nicu Gheară a încheiat o postare de pe site-ul său personal şi în care, pentru prima dată de cînd s-a declanşat războiul dintre familia sa şi cea a lui Gigi Becali, a decis să iasă la atac şi să-l desfiinţeze pe patronul Stelei.

Gazeta de Duminică a prezentat pe larg acuzele lui Nicu Gheară: "Vreau să vă povestesc un episod despre Gigi Becali, acest nenorocit care vorbeşte de Dumnezeu doar pentru a impresiona lumea. În urmă cu mai mulţi ani, la un meci Bulgaria – România, am avut o discuţie mai aprinsă cu Ioan Becali. La trei zile de la acest incident, Gigi Becali a chemat la el la Palat mai multe persoane şi le-a dat cîte 10.000 de euro ca să ne facă rău mie şi familiei mele. Majoritatea au luat banii. Cătălin Zmărăndescu era pe atunci mîna dreaptă a lui Becali. Chiar şi aşa, el nu doar că nu a vrut să pună mînă pe banii oferiţi de nenorocit, ci a şi spus că nu vrea să facă parte din acel complot".

Ieri, Gigi Becali a comentat pentru Gazeta Sporturilor pe marginea acestor declaraţii, dar şi pentru a-i oferi o replică fostului său angajat, Cătălin Zmărăndescu, finul lui Nicu Gheară, care a spus că "dacă Becali vrea război cu noi, atunci război să fie, nici eu n-o să mai tac. Dacă s-a luat de familia noastră fără motiv, să suporte consecinţele".

Citeşte şi: Interviu Zmărăndescu: "Dacă deschid gura, cad multe capete, nu doar al lui Gigi Becali!"

- Domnule Becali, aţi citit declaraţiile lui Nicu Gheară despre dumneavoastră?
- Nu ştiu cine este.

- Nu ştiţi cine este Nicu Gheară?
- Nu l-am mai văzut de zece ani pe acest om. Nu ştiu cine este.

- A povestit un episod de după un meci Bulgaria - România, din noiembrie 2007...
- Tu mai ştii un om după ce nu l-ai mai văzut de zece ani?

"Pe Gheară l-am văzut de maximum 10 ori în viaţa mea"
- Acum sînteţi ironic la adresa lui?
- Nu spun asta cu nici o ironie, dar chiar nu ştiu cine e. Cred că l-am văzut de maximum zece ori în viaţa mea, şi asta în urmă cu mult timp.

- Bun, să revenim la episodul la care face el trimitere. Spune că după ce s-a certat el cu Ioan Becali, dumneavoastră aţi chemat mai multe persoane să le plătiţi cu 10.000 de euro ca să-i faceţi rău lui şi familiei lui!
- Eu nu am dat nici un ban ca să-i facă lui rău. Şi nu doar lui, nu am dat bani niciodată ca să-i fac rău unei persoane, indiferent cine era ea.

- Dar...
- Da, auzi? Voi acum trebuie să mă întrebaţi despre ce vorbeşte oricine despre mine?

- A făcut nişte declaraţii grave despre dumneavoastră!
- Dacă se trezeşte oricine să vorbească despre un parlamentar ca mine trebuie să scrieţi?

- Pentru dumneavoastră Nicu Gheară e oricine?
- Inventează ca să se bage în seamă.

- Dar Cătălin Zmărăndescu aţi văzut ce-a zis?
- Nu.

"Lui Zmărăndescu i-am făcut mult bine, nu rău"
- A spus că dacă vă luaţi de familia lui, din care face parte şi Nicu Gheară, va intra în război şi va rupe tăcerea în legătură cu dumneavoastră.
- Nu vreau să am nici un război cu el sau cu familia lui. Să vorbească de mine tot ce vrea, că nu mă interesează. Nu mă interesează deloc de Zmărăndescu.

- Totuşi....
- Am înţeles că zice că dacă se apucă să vorbească o să cadă multe capete, inclusiv al meu.

- Da, exact aşa a zis într-un interviu în Gazeta Sporturilor.
- Să vorbească atunci, că n-au ce capete să cadă. Poate ştie el ceva ce eu nu mai ştiu, dar nu cred că sînt amnezic ca să uit ceva!

- Dar ce rău i-aţi provocat de face astfel de declaraţii?
- Rău? Nu i-am făcut niciodată, ba mai mult, cred că l-am ajutat de foarte multe ori. Dar îl las în pace să-şi vadă de familia lui. Nu mai zic nimic.


"Celor care mă acuză că vorbesc acum le transmit atît: Trăiţi voi lîngă ăla atîţia ani, faceţi totul pentru el şi apoi treziţi-vă trimişi la pîrnaie şi o să vedeţi cum e! Şi doi la mînă, averea şi tot ce am acum le-am făcut din sport, nu din salariul primit de la ăla, de 500 de euro, care s-a mărit la 1.000 după cîţiva ani"
Cătălin Zmărăndescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (89)
ropo
ropo  •  02 Aprilie 2013, 00:37

Daca altul il facea pe cioban cum l-a facut nicu gheara,tuna si fulgera,dar se vede clar ca ii este frica

serginh0_sss
serginh0_sss  •  02 Aprilie 2013, 00:18

Zmarandescu,o sluga bleaga care dupa ce s'a distrus de unul singur ,acum isi plange de mila..Becali,n'are rost sa mai spun nimic despre el ,stim cu totii..iar Gheara ,un nenorocit care acum se da el mare domn ,dar care s'a imbogatit pe carca mafiei chinezeasca..in concluzie ,mai da'i in p00la mea

dblock
dblock  •  01 Aprilie 2013, 22:25
Postat de liviuandrei1986 pe 01 Aprilie 2013, 13:35

ar trebuii sa iti fie rusine ca sustii un bisnitar albanez in loc sa sutii justitia romana...tot ce imi doresc este ca oamenii ca tine sa aibe o singura nenorocire in viata: sa vina becali sau alt interlop si sa dea cu masina peste copilul vostru sau peste unul din parinti si sa il vezi cum scapa nepedepsit ...sa vezi dupaia ce te bucuri la meciurile stelei ...aici nu este vorba de fotbal este vorba de cum naiba un bisnitar albanez a ajus sa faca ce vrea in Romania?

si il sustii pe "nicu" in razboiul vs bisnitar, care e noima?

Vezi toate comentariile (89)
Comentează