FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VOINŢA SIBIU 1-0

Becali a recunoscut că nu a crezut în Stan, dar admite că ”a făcut minuni la echipă": ”A readus spiritul Stelei!”

Ilie Stan
Ilie Stan

Articol de - Publicat marti, 20 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 decembrie 2011 23:45

Patronul Stelei e din nou un om fericit. Victoria cu Voinţa Sibiu l-a făcut pe Becali să exclame iar: "Pînă de Paşti sîntem pe primul loc!". Gigi Becali e încîntat că a mizat pe Ilie Stan la cîrma echipei: "După acest tur zic «Sărut mîna». Noi sîntem singura echipă de fotbal din România. Ne antrenăm în Liga întîi ca să avem performanţe în Europa. Noi facem coeficient, doar noi existăm! Ca să fie totul complet, o să luăm campionatul. Sincer, nu am crezut în Ilie Stan. El a adus spiritul echipei înapoi, nu ştiu cum a făcut asta. E spiritul pe care l-am pierdut acum doi ani. Jucăm altceva, nu avem teamă, facem presing. E miracol ce a făcu el! Nu am pierdut nici un derby La cum am jucat, trebuia să le batem şi pe Vaslui, şi pe CFR!".


Bani pentru arbitri străini
Gigi Becali a anunţat că e posibil ca în retur să revină arbitrii străini. "Am vorbit cu Porumboiu şi cu Borcea, dăm bani de la noi, cîte 100.000 de euro, numai să fim arbitraţi de străini. Am discutat şi cu Mircea Sandu, şi el a zis că nu e împotrivă. Dacă nu vrea Crăciunescu, îl schimbăm ca pe o măsea stricată!", a spus patronul roş-albaştrilor la DigiSport.

Mîine semnează Wesley?
"Mai vin trei jucători la echipă!", a declarat Gigi Becali la încheierea partidei du Sibiul. Primii doi sînt Chiricheş şi Chipciu, iar al treilea pare a fi brazilianul Vasluiului, Wesley. "O să spun cine este după meciul moldovenilor cu Rapidul. Pînă atunci nu am voie! Cu el şi cu Chipciu în echipă spulberăm tot, o să fim Barcelona României!".

"Ne bucurăm pentru această victorie fiindcă a fost un teren foarte greu. Este meritat acest loc din clasament după un tur în care ne-am împiedicat de şireturile noastre. Sper ca după vacanţă să jucăm mult mai bine"
Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua

"S-a văzut oboseala de la meciul cu Larnaca, dar bine că am luat cele trei puncte. Atît am putut face în acest tur, dar sper ca la anul să urcăm în clasament"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

"Nu a fost un început de sezon bun fiindcă m-am accidentat, dar victoria cu Dinamo şi calificarea l-au făcut mai bun"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

"Este bine că am cîştigat în ciuda unor condiţii dificile. E greu să joci pe un teren prost, pe frig şi pe ploaie"
Novak Martinovici, fundaş Steaua

"Am terminat bine acest an, deşi locul nu ne satisface pe deplin, însă vom avea linişte în iarna asta să ne pregătim. La ce arbitraje am văzut în ultimele meciuri, Steaua are mai multe şanse în Europa League decît în campionat!"
Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua

"Sigur pleacă Emeghara şi Galamaz, dar nu se pune problema să plece fraţii Costea"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
isteaua
isteaua  •  20 Decembrie 2011, 16:27

Cine ne reprezinta an de an in europa si aduce puncte pentru Romania? Raspuns corect: STEAUA Cine a castigat CUPA CAMPIONILOR EUROPENI ? Raspuns corect: STEAUA Cine a castigat SUPERCUPA EUROPEI? Raspuns corect: STEAUA Cine a castigat cele mai multe campionate? Raspuns corect: STEAUA ( 23 ) Cine a castigat cele mai multe cupe? Raspuns corect: STEAUA ( 21 ) Cine a castigat cele mai multe supercupe? Raspuns corect: STEAUA ( 5 ) Cine are cei mai multi suporteri Raspuns corect: STEAUA Cine este cea mai iubita echipa? Raspuns corect: STEAUA EUROPA.......STEAUA ROMANIA.....STEAUA ORIUNDE.......STEAUA CAMPIONII DIN GHENCEA FORTA STEAUA !!!!!!!!!!!!! MEREU SUPERIORI

plischi
plischi  •  20 Decembrie 2011, 06:56

mai are sa aduca si fotbalul acolo si om l-a facut pe oooijer!

sica2ro200
sica2ro200  •  20 Decembrie 2011, 06:12

...pacat daca pleaca iliutza...eu unu dn retur nu mai vin la meciuri............cine stie poate aduci iar spiritul Craciunului pe Marius Uite-Acush...si vom fi aproape victoriosi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează