FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: "Bonfim vine la Steaua!"

Eder Bonfim
Eder Bonfim

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2010 00:00

Gigi Becali, patronul formaţiei Steaua a declarat, în direct la GSP TV şi exclusiv pentru emisiunea CONTRAATAC, că Bonfim este al paisprezecelea transfer al Stelei.

 

Patronul Stelei a vorbit şi despre Claudiu Voiculeţ, transferat de la Curtea de Argeş şi despre problema contractului pentru stadionul din Ghencea.

"Nu ştiu foarte multe despre Voiculeţ. Piţurcă face tot. S-au întîlnit ieri, au pus la punct toate detaliile. Nu ştiu nimic despre ce se întîmplă la echipă, eu merg doar la meci, atît. Nu are rost să mă implic, atîta timp cît antrenorul face totul perfect", a declarat Becali.

"Chiria va fi tot 20.000 de dolari, ca înainte, dar vom face contractul doar pe terenurile de antrenament, cele pe care le folosim zilnic. Pentru stadion, vom face un contract doar pentru meciuri, pe care o vom plăti o dată la două săptămîni. Le-am trimis actele pe care scrie chirie pentru terenurile de antrenament. Ministul Oprea a fost numărul unu, el a avut rolul decisiv în stabilirea noului contract", a adăugat patronul Stelei.

"O să mai fac un transfer, e jucător străin, dar nu vă mai spun nimic, că o să vă daţi seama. Pînă la urmă vă zic, este Eder Bonfim, de la Timişoara!", a declarat, la final, Becali.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
steauasteaua
steauasteaua  •  29 Iulie 2010, 19:53

daca si asta mai este fotbalist care sa joace la steaua atunci nu mai avem valoare deloc...nu degeaba l-a vandut Iancu k era slab si nu degeaba l-a imprumutat la 29 de ani la gloria buzau oricum daca macar jumatate din transferurile facute confirma k au valoare de Steaua tot e bine

pipitahiguain
pipitahiguain  •  29 Iulie 2010, 19:52

superb , bonfim e bine ca a venit la steaua ,de el avea nevoie steaua in defensiva , emeghara - abrudan - geraldo - bonfim :X cu emeghara si bonfim in benzi steaua va fi foarte ofensiva :X e important sa ai asa buni jucatori in lateral

luxantty
luxantty  •  29 Iulie 2010, 19:46

nu mai vine dananae, ma? :)))) parca asa va "incuraja" can-can-ul :))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează