FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali descrie cum se fac achiziţiile la Steaua: "Numai eu transfer! Reghe mi-a cerut un singur jucător"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 11:06

Pentru a nu-şi mai lua nici o ţeapă la transferuri, Gigi Becali se va ocupa personal de fiecare achiziţie a Stelei.

Patronul roş-albaştrilor susţine că din actuala echipă a Stelei doar un singur jucător a venit la cererea antrenorului Reghecampf.

"Numai eu mai transfer jucători la Steaua. Nu mai las pe nimeni. Un singur jucător mi-a cerut Reghe de cînd a venit la Steaua. Pe Lukas Szukala. Pe Chipciu l-a adus MM Stoica, e meritul lui, deşi şi eu l-am văzut, altfel nu-l luam. Pe restul i-am adus eu", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Steaua negociază în prezent transferurile a doi jucători din Liga 1 doriţi de Becali: Bokila şi Sînmărtean.

Gigi şi Adi discută pentru Luci » Steaua încearcă din nou să ia perla Vasluiului


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
dilibau
dilibau  •  16 Mai 2013, 18:13

Stai sa vezi cand o veni Sanmartean la Steaua ce explodeaza el... stil medieval, fara subtitrare, ca de-alde Rocha ori Tatu. Rupem tot, beli-mi-s-ar.

corectu
corectu  •  16 Mai 2013, 16:50

Sinmartean e un jucator la apus de cariera.Steaua n-are nevoie de asa ceva.Bokila de acord.

xhthu
xhthu  •  16 Mai 2013, 16:06

sanmartean e clasicul mingicar made in romania .nascut talent,mort speranta , multe asteptari putine realizari acu micul magician a ajuns mare si batran ,s-a prins si porumb de faza asta .la steaua ar fi bun de rezerva,bagat in ultimele 15 minute cand e nevoie de un plus de fantezie,mai o pasa cu calcaiul la portar si alte fleacuri pt care numai in romanica ti se face statuie .poate si o inspiratie de moment care chiar sa aiba utilitate si sa-ti castige meciul,in norma lui obisnuita de 1 meci din 10. intrebarea e, de asta are nevoie steaua acum?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează