FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi şi Adi discută pentru Luci » Steaua încearcă din nou să ia perla Vasluiului

Sînmărtean a cîştigat în cariera lui două trofee: Cupa Ligii în România cu Gloria Bistriţa în 2000 şi Cupa Greciei cu Panathinaikos în 2004
Sînmărtean a cîştigat în cariera lui două trofee: Cupa Ligii în România cu Gloria Bistriţa în 2000 şi Cupa Greciei cu Panathinaikos în 2004

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 20:36

Becali spune că l-ar lua doar gratis pe Sînmărtean, dar Porumboiu anunţă că nu se desparte de jucător fără o sumă de bani. Fotbalistul şi-a anunţat impresarul, care e soţia antrenorului Stelei, că ar accepta imediat să joace pentru roş-albaştri.

Steaua readuce în discuţie un transfer la care a visat, în fiecare vară sau pauză între tur şi retur, în ultimii 3-4 ani. Lucian Sînmărtean a devenit iar o ţintă pentru cei din Ghencea, lucru pe care l-a dezvăluit chiar Gigi Becali, însă iniţiativa vine din partea familiei Reghecampf.

Anamaria e agentul fotbalistului, iar Laurenţiu a îmbrăţişat imediat ideea de a avea sub comandă încă un fotbalist care să aibă contract de reprezentare cu soţia lui.

Adrian Porumboiu s-a arătat deschis la negocieri, însă a pus o condiţie: "La cîţi bani am investit în Lucian, să nu creadă cineva că îl las să plece gratis". Becali nu vrea să ofere nici o sumă de bani: "Îl iau doar gratis. Am înţeles că Porumboiu are o datorie de 350.000 de euro la Sînmărtean, preiau eu această datorie şi îi dau un salariu de 10.000 de euro pe lună".

"Datoria nu e atît de mare, bine că nu i-a transmis agentul că are 3,5 milioane de euro de luat", a adăugat finanţatorul galben-verzilor aseară, la Fanatik Show.

Steaua l-ar dori pe Lucian şi în ideea că ar fi un înlocuitor pentru Alexandru Chipciu. Ex-braşoveanul s-a accidentat grav în derby-ul cu Dinamo şi nu va putea juca din nou mai devreme de luna septembrie, urmînd să rateze toate meciurile din tururile preliminare ale Ligii, inclusiv play-off-ul.

"Perrone s-ar distra în Liga 1"
Ilie Dumitrescu, care în perioada 2004 - 2009 a antrenat în Grecia timp de 4 sezoane, i-a făcut o caracterizare lui Emanuel Perrone, de la Asteras Tripolis, dorit de Steaua. "E genul de jucător care nu pierde mingea, care are gabarit, dar şi o viteză foarte bună. E peste Kapetanos. Dacă vine, Perrone s-ar distra în Liga 1", a spus Dumitrescu la DigiSport.

"Chiri" a început recuperarea
Vlad Chiricheş face deja recuperare. El a suferit o entorsă la genunchiul stîng şi i-a fost afectat şi ligamentul colateral intern. Reghecampf a povestit la Europa FM cum decurge munca apărătorului în vîrstă de 23 de ani: "Vlad a intrat deja în sală, cu un program special de recuperare ce va dura zece zile. Are o atelă care-i ţine piciorul întins şi îndoit la 30 de grade. Nu i s-a pus piciorul în ghips, fiindcă atela i-l ţine oricum imobilizat". Perioada de pauză a lui Chiricheş a fost estimată la o lună şi jumătate.

"Eu nu ştiu dacă se face acest transfer, dar ştiu sigur două lucruri. Primul, că Lucian îşi doreşte enorm să vină să joace cu Steaua în Champions League. Doi, că Laurenţiu îl vrea din tot sufletul în lot" (Anamaria Prodan, impresar Sînmărtean)

33 de ani a împlinit Sînmărtean în luna martie, nici un jucător de cîmp din lotul actual al Stelei nefiind mai în vîrstă

25 de mii de euro pe lună e salariul pe care Sînmărtean îl are la FC Vaslui, de două ori şi jumătate peste plafonul impus în Ghencea

571687-lucian-sinmartean.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
ovi81ugw
ovi81ugw  •  16 Mai 2013, 20:57
Postat de vaalah pe 16 Mai 2013, 10:13

NEM TUDOM ROMANO alogen asiatic din Muntii Altai . Tu esti de acelasi sange cu Asiaticul Alpin este fratele lui Marko Attila, parlamentarul UDMR care a solicitat sanctionarea tricolorilor la FIFA si UEFA., cel care a trimis o scrisoare celor doua foruri ale fotbalului international în care cere "cea mai dura pedeapsa" pentru echipa nationala a României, dupa ce un drapel al Ungariei a fost ars în timpul unui meci din Liga I înaintea duelului cu maghiarii din preliminariile Cupei Mondiale din 2014. Astia sunt postacii finantati de Kolozsvari Vasutas Sport Club 1907 .

doar romana,engleza,italiana si suedeza vorbesc.....nu stiu cine a lovit-o pe strastrabunica mea,dar pe a ta sigur a lovit-o vre-un turc din imperiul otoman,acolo la tn in valahia...

spinoza
spinoza  •  16 Mai 2013, 13:35

Adica sa intelegem ca "Ana" il tine de "mere" pe Sinmartean si el o tine de "Sîn"!

steaua.libera
steaua.libera  •  16 Mai 2013, 12:12
Postat de montana0101 pe 16 Mai 2013, 11:48

Asta cat are, 40 de ani? Ce dracu sa faca cu el k mai are putin si i vine pensia, o sa l caute postasul p teren...

Pana-si revine Chipciu sa nu stam la mana lui Dodel..

Vezi toate comentariile (30)
Comentează