FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 2-1

Becali despre Marius Avram: "L-a stricat ta-su!"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2010 00:00

Steliştii, prin vocea lui Gigi Becali, îl acuză pe "centralul" de aseară: "Marius Avram e un arbitru bun şi că are un viitor mare dacă nu-l strică ta-su. Dar uite că şi-a băgat Vasile Avram coada şi aţi văzut ce-a ieşit. Marius a vrut să fie imparţial, dar nu a putut din cauza unor legături din trecut". Becali face trimitere la faptul că în trecut Vasile şi Marius Avram au fost angajaţi la Ministerul Turismului, pe vremea cînd acesta era condus de Dan Matei Agathon, membru în conducerea lui Dinamo.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
hellrider
hellrider  •  18 Octombrie 2010, 15:39

Invatati bai sa pierdeti fair play.Dati vina pe Avram,deci sunteti penibili.Tatarusanu trebuia eliminat la intrarea criminala la Torje,plus inca un penalty la Torje cand a fost faultat pe linia careului.Asta ca sa vedeti si voi cat de mult a tras Avram cu noi.Mai bine ati numara ocaziile care le-ati avut voi in a 2-a repriza,cand cica ati dominat copios.Eu stiu una mare(aia a lui Bonfim cand a scos Dolha),si un luft al lui Nicolita.In rest...dominare sterila,centrari aruncate fara rezultat...

adibeton
adibeton  •  18 Octombrie 2010, 13:47

voi nu o sa invatati niciodata sa nu mai dati vina pe arbitru?trebuiau 3 penaltiuri si un cartonas rosu la tatarusanu ne-am batut singuri.nu avem nici o scuza nu avem nici un concept nu mai dati vina pe arbitrii ca nu ei sunt de vina.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Octombrie 2010, 12:53

Frumos arbitraj. 0 faze pe poarta, 0 ocazii, 2 goluri. Superb, nici pe timpurile Securitatii si Militiei nu era asa mare furtul. Saracul arbitru...de frica lui Borcea a dat 2 penalty in fix 55 de secunde. Vedea si el saracul ca dinamo nu misca nimic si nu trecea de jumatea terenului: nu conteaza...le dau penalty pana castiga. Pe cat punem pariu ca daca egalam le mai dadea inca 1 penalty?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează