FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: "Eu îl dau pe Mihai Costea, dar cine să-l ia?" Cine crede că e cheiţa campionatului

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre situaţia de la echipă
Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre situaţia de la echipă

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 19:22

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat declaraţiile făcute de Gheorghe Hagi cu privire la Tatu, a vorbit despre lupta pentru titlul de campioană, dar şi despre transferurile pe care şi le-ar dori la echipa din Ghencea. Becali nu a omis nici subiectul legat de arbitrajele din ultimele etape, oferind, în direct la "Fanatik Show", o informaţie despre schimbarea care se vrea la CCA.

... despre declaraţiie lui Gheorghe Hagi cu privire la Tatu: "Tatu munceşte să dea gol alţii. Să vedem dacă nu joacă Tatu, ce face Steaua".

... despre lupta pentru titlul de campioană: "Cel mai mare pericol pentru noi este Vaslui.  CFR nu mai are treabă cu nimeni, îşi văd de drumul lor. Noi trebuie să cîştigăm toate derby-urile. Dacă trecem de Sportul şi de Galaţi, ne apropiem foarte mult. Una dintre zecile cheiţe ale campionatului e Reghecampf. Toate echipele din cursa pentru locul întîi mai au meci cu el. Cine ştie ce mai face".

... despre transferurile pe care şi le-ar dori la echipă: "Mai bun e N'Doye, dar îmi place mai mult Kone. Ştiu că e liber din vară şi n-a semnat încă prelungirea, dar nu iau jucători de la finu. Doar dacă zice el că mi-l dă. Pe N'Doye am vrut să-l iau, dar nu l-a vrut Ilie. A zis că strică echipa. L-am vrut şi pe Wesley, e cel mai bun din ţară".

... despre Mihai Costea: "Eu îl dau, dar trebuie să şi-l ia pe cineva. Face pe supăratul, nu îi mai place să se antreneze.


... despre un posibil loc doi în clasament: "Ar fi un sezon reuşit dacă încheiem pe locul doi. Am avut mulţi jucători noi. Nouă ne convine, pentru că sîntem cap de serie şi avem o echipă accesibilă în preliminariile Ligii"

... despre arbitraje şi conducerea CCA: "Se va propune să vină un conducător străin care să facă delegările. Mie nu îmi convine, le-am transmis asta. Ăla dacă mi-l dă pe Balaj la meci cu CFR, eu ce pot să zic? Aştia ştiu să-şi facă treaba fără să le zică nimeni nimic. Singura greşeală a lui Crăciunescu a fost că le ia apărarea arbitrilor".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
porcea
porcea  •  03 Aprilie 2012, 22:48

iar scrieti numai de taranul asta,tatau mare jucator,imi convine sa fie titular meci de meci...si sa doarma in camera cu MM ca tot se simpatizeaza asa mult...ciobanul asta azi vrea locul 1 ,maine se multumeste cu locul 2...numai aberatii si voi ziaristii si mai cretini ca scieti ti ce mananca ciobanul...vai mama noastra

the_cezar
the_cezar  •  03 Aprilie 2012, 22:00

e bun mihai costea si tatu,tanase si restul,sa marcheze cat mai putin si noi astia care nu simpatizam cu steaua vom fi extrem de multumiti...

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  03 Aprilie 2012, 21:35

Ar trebui sa-l dea la CFR si sa ceara 50 % dintr-un viitor transfer . Ce misto ar fi sa se ajunga la o faza in care ``bozgorii lui Becali`` reusesc sa-l vanda cu 2 mil de euro si invoce ceva gaselnita prin care nu-i dau banii lui Jiji .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează