FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali face acuze de blat: "Non-combat la CFR - Dinamo" » Cum a ordonat o schimbare la echipa adversă + aluzia rasistă a patronului FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 11:26

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut un nou atac la adresa celor de la CSU Craiova, după ce echipa antrenată de Mulțescu a folosit mai mulți juniori în meciul cu pierdut cu Viitorul, 0-1.

Becali vrea excluderea celor de la CSU Craiova din Liga 1 și a avut și o remarcă rasistă la adresa oltenilor.

"Eu am făcut pușcărie pentru că am vrut să premiez o echipă, ca să joace corect în ultima etapă. Cazul e de DNA. Craiova a adus un prejudiciu. Arbitează finalul sezonului, iar Craiova a băgat juniorii pe finalul sezonului.

Sesizăm Liga și Comisiile de Disciplină. Cerem excluderea Craiovei din Liga 1. Dacă joacă echipa aceeași cu noi, poate Dinamo să facă ceva, să se plângă. Eu vreau să fie corectitudine.

Obrzniciile astea țigănești nu mai merg acum. Ei au jucat cu 4 copii, care până acum nu au fost pe bancă. Dacă jucau cu rezervele, nu puteam să am vreo problemă. Dar am dovada.

Eu mai înțeleg un non-combat, ca CFR Cluj cu Dinamo, dar nu poți să bagi copiii pe teren. Nu e normal ca Mititelu să facă plângere penală legată de cum a fost băgată Craiova în Liga a 2-a? Eu am mai băgat rezervele, dar atâta tupeu nu am văzut.  Este desconsiderarea competiției.

Eu când văd nedreptate, tupeu obraznic țigănesc și măgărie, nu pot să nu zic nimic.  Eu mă axez să fac curățenie în Liga 1. Este un asociat care face ce vrea, iar noi trebuie să facem curățenie", a spus Becali la TV Sport ro.

Becali a recunoscut că i-a dat mesaj lui Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, la pauza meciului, cerând intrarea lui Ivan. 

"Da, la pauză am cerut să intre Ivan. I-am dat mesaj lui Marcel Popescu să îl bage pe Andrei Ivan. Am zis că dacă nu îl bagă, mă duc la DNA", a adăugat Becali. 

Oltenii s-au conformat și l-au introdus pe Ivan în minutul 46.

 

Ar trebui sancționată CS U pentru desconsiderarea competiției?

DA, Viitorul a fost avantajată
NU, adversarele exagerează

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
andy_2008
andy_2008  •  09 Mai 2017, 20:59

Ciobanul crede ca numai el poate face magarii,nu uita gigica de Steaua-Viitorul 2-5.Ce tie nu ti place altuia nu i face tataaaa.

craiovenis
craiovenis  •  09 Mai 2017, 20:23

Pe cioban l-au prins cu valiza, apoi ca a ciordit terenurile armatei iar acum striga hotii dupa ce si-a batut joc de campionat cu meciul omeniei ... Incredibil mod de a gandi are oierul... Pai ii invata pe cei de la Craiova cand sa isi promoveze jucatorii... Poate ne lamureste si pe noi de ce la Astra nu au jucat aseara Texeira, Morais sau Geraldo, fosti sau viitori subalterni de proprietar de ***... Nu cumva au desconsiderat competitia la sugestia latifundiarului oier? Sau celebra FCSB are voie si altii nu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10154061563239681
Dragos Vaduva  •  09 Mai 2017, 20:08

Inventatorul (prostul prins) al valizei si al "omenie" (*** stie ce spun) urla din toti bojocii si vede numai blaturi. E firesc atata timp cat a platit, blatuit si controlat 50% din L1 a fost ok. N-a zis nimic. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close