FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îi face o nouă ofertă lui Wesley: peste o jumătate de milion!

Wesley i-a anunțat pe vasluieni că va fi în Moldova la reunire, dar Becali mai speră
Wesley i-a anunțat pe vasluieni că va fi în Moldova la reunire, dar Becali mai speră

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 21:46

Cea mai nouă ofertă a lui Gigi se cifrează la 540.000 de euro pentru doi ani, o propunere cu care vrea să-i sară pe agenţii jucătorului.

Refuzul lui Wesley nu a alungat visul lui Gigi Becali de a-l avea pe brazilian în echipă. Patronul Stelei vrea să mai facă o încercare, propunîndu-i sud-americanului un acord valabil doi ani, cu un venit total de 540.000 de euro. A dică 300.000 de euro la semnarea actelor şi încă 240.000 de euro din salariu. La Vaslui, el poate lua 800.000 de euro pentru aceeaşi perioadă, dar suma e condiţionată de clasarea moldovenilor pe un loc care să-i califice în cupele europene în următorii doi ani.

Oferta precedentă a lui Becali propunea un contract pe doar un an şi jumătate şi 480.000 de euro, în total, pentru jucător. O variantă care nu a fost pe placul lui Wesley. Golgeterul străin din istoria campionatului României, cu 45 de goluri, şi-a anunţat agenţii de ce nu acceptă: "Vreau bani garantaţi, nu-mi permit să fac planuri despre viitorul carierei cînd am deja 31 de ani!". El le-a transmis şi oamenilor cu care a lucrat la Vaslui că va reveni tot în Moldova: "Pe 15 ianuarie voi fi la antrenament!".

Gigi crede că Wesley 2012 poate să fie egal cu Nicolae Dică 2006, adică un fotbalist capabil să decidă meciurile în favoarea Stelei şi să conducă formaţia către succes şi în campionat, şi în Europa. Cu Dică golgeter, roş-albaştrii au cîştigat în 2006 ultimul lor titlu şi au jucat o semifinală în Cupa UEFA. "Wes" ar putea conta pe Continent însă abia din stagiunea următoare, întrucît el a devenit neeligibil pentru această competiţie, în care a bifat deja jocuri în tricoul Vasluiului.

Cu Moraes s-a păcălit
Becali a ezitat şi în tratativele cu Junior Moraes, desfăşurate în vara trecută, şi l-a ratat pe atacantul Bistriţei. Brazilianul de 24 de ani a semnat cu ŢSKA Sofia, iar acum e ofertat de Udinese. Presa din Bulgaria a anunţat că italienii care îl mai au şi pe Torje au oferit două milioane de euro pentru achiziţionarea fostului golgeter din campionatul românesc.

"Sînt sigur că Wesley va refuza şi oferta asta a Stelei. Nu e el jucătorul pe care să-l întorci pe toate părţile, cu care să negociezi de zece ori! El nu-şi permite să rişte transferul într-un loc în care nu ştie dacă va mai fi la fel de important cum e acum la Vaslui" (Viorel Hizo, antrenor Vaslui)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
ravanelly
ravanelly  •  04 Ianuarie 2012, 19:24
Postat de intrusul33 pe 04 Ianuarie 2012, 18:44

ba, tu iara n-ai citit articolul, pe bune multi dobitoci comenteaza fara sa citeasca , eventual titlul: deci wesley NU are asigurati banii aia, acei bani depind de calificarea in Europa in urmatorii 2 ani!!! vaslui e acum pe 7...exista riscul sa nu prinda Europa si deci si prin urmare nici banii promisi...BANII CUNT CONDITIONATI, NU ASIGURATI!! sa-ti desenez?!?

din pacate trebuie sa ati dau dreptate! multi vorbesc fara sa stie cea ce vorbesc! adica hai sa intram si noi pa saite ca avem calculator cu butoane!!!

sica2ro200
sica2ro200  •  04 Ianuarie 2012, 19:03
Postat de the_cezar pe 04 Ianuarie 2012, 07:11

nu vine wesley,stati relaxati...are ala destula minte sa nu se lase fraierit

mai du-te-n plppppppm

intrusul33
intrusul33  •  04 Ianuarie 2012, 18:44
Postat de alpin pe 04 Ianuarie 2012, 11:03

Pai, e aceeasi oferta! Cu o prelungire de 6 luni, dar tot sub ceea ce Wesley are asigurat la Vaslui!! Wesley a dovedit ca nu e prostul satului. De ce nu-i face Steaua o oferta PESTE ce are la Vaslui?! Incearca doar sa-l fraiereasca. Sau, probabil, incearca sa-i fraiereasca pe suporteri, amagindu-i ca va aduce fotbalisti de valoare, dar pe care ii alunga din start cu oferte refuzabile!

ba, tu iara n-ai citit articolul, pe bune multi dobitoci comenteaza fara sa citeasca , eventual titlul: deci wesley NU are asigurati banii aia, acei bani depind de calificarea in Europa in urmatorii 2 ani!!! vaslui e acum pe 7...exista riscul sa nu prinda Europa si deci si prin urmare nici banii promisi...BANII CUNT CONDITIONATI, NU ASIGURATI!! sa-ti desenez?!?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează