FOTBAL  »  Superliga  »  ARANJAMENTE ÎN LIGA 1

Becali îi lasă cu gura căscată pe patronii din Liga 1 » A explicat cum fac granzii din România aranjamentele! :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 17:55

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre cum granzii campionatului ar face aranjamentele meciurilor din Liga 1. Finanţatorul nu crede că Porumboiu va desfiinţa echipa din Vaslui.

"Sînmărtean nu a jucat nimic! Chiar dacă jucătorii nu au acceptat, psihologic a fost afectată de sms-uri. Nu mă pricep foarte mult la fotbal, dar cred că a fost ceva necurat. Am vorbit eu cu Porumboiu de dimineaţă şi nu desfiinţează nici un club".

Cînd discuţia a ajuns la capitolul aranjamente de meciuri, Gigi Becali a vorbit amănunţit despre cine din conducerea granzilor campionatului s-ar ocupa de ele.

"La Rapid, lucrurile necurate s-ar face cu antrenorul şi preşedintele. La Steaua, s-ar putea face doar cu acordul meu. La Dinamo trebuie să ştie toată lumea. La CFR, se dă mînă liberă de sus să se facă orice, dar să ştie tot timpul Mureşan. Le dă liber la carne şi ouă, dar să ştie ce se întîmplă", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (54)
woober
woober  •  22 Decembrie 2011, 22:08
Postat de the_cezar pe 21 Decembrie 2011, 19:54

daca-i ajuns sa te uiti in gura la asta esti praf

Bai ceferistilor sunteti 100 de suporteri in toata tara dar numai voi comentati pe forumuri. De ce vreti voi sa se scrie despre sport in ziare cand voi sunteti niste sedentari bas,hiti care ati facut viermi sub voi de la atata comentat pe forumuri?...COCINA AIA DE STADION DIN GRUIA E GOALA MEREU. . DE CE NU MERGETI SA SUSTINETI ECHIPA UNGURULUI S.P..UR.C.AT. ? VA E FRICA SA NU CADETI DE PE SCHELE?

islaz
islaz  •  22 Decembrie 2011, 09:41

Da asta da veste,ca Prostea o duce pe Cruda la olteni,ce sa vada aia acolo os-o taie repede de tot,stire de tot rahaatul

88gore88
88gore88  •  22 Decembrie 2011, 00:54

TREZITI-VA! Daca a ajuns Steaua si Dinamo sa implore arbitrii straini va dati seama la ce nivel suntem. DNA,FBI sau CIA nu pot distruge "caracatita"! Dragomir,M Sandu si patronii de cluburi din tara sunt in aceeasi oala,circul tv este doar de imagine si de a iesi in evidenta,de a fi luat in seama de"cei mari"!Peste 2-3 zile din gura aceluiasi vehement contestatar vom auzi ca cei mai buni arbitri sunt romani,si ca el si-a schimbat "orientarea" peste noapte! Marile echipe de fotbal din tara nu mai apartin cluburilor de drept.Sunt busines-uri familiale ale unor clanuri ce le sponsorizeaza. Celelalte sporturi mor usor dar frumos,cu medalii si trofee muncite(HA

Vezi toate comentariile (54)
Comentează