FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îl presează pe Stan să-l folosească pe Latovlevici » Mai bine un accidentat decît Bicfalvi!

Latolvelvici nu a jucat niciun minut în amicale.
Latolvelvici nu a jucat niciun minut în amicale.

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2012 19:27

Patronul nu-l vrea pe Eric între titulari şi pentru asta e nevoie ca Brandan să redevină mijlocaş, iar Lato să fie fundaş stînga.

Steaua ar putea să mizeze contra lui Twente pe un fotbalist care n-a mai jucat nici un meci de două luni! Adică din decembrie 2011! Latovlevici a făcut doar antrenamentele din Poiana Braşov, după care i-au apărut problemele la muşchii inghinali, care i-au compromis pregătirea din Antalya, inclusiv prezenţa în amicale.

Echipa a disputat în Turcia şase partide şi Iasmin n-a bifat vreun minut. Dar Becali îl vrea titular joi, împotriva olandezilor! De ce ţine neapărat să-l vadă pe teren? Scopul patronului e, de fapt, excluderea lui Bicfalvi. Dacă Latovlevici lipseşte, Brandan ar fi sigur fundaş stînga, o situaţie în care Ilie Stan ar avea neapărat nevoie de Eric la mijloc. Dar recuperarea lui Iasmin l-ar readuce pe Pablo ca mijlocaş şi l-ar scoate pe Bicfalvi dintre primii 11. Gigi i-a transmis deja ideea lui Stan şi Lato are şanse bune să joace de la început cu Twente. Antrenorul a explicat care e situaţia lui medicală acum: "E apt în proporţie de 70 la sută. Mă mai gîndesc pînă cu trei sau patru zile înaintea meciului, abia atunci voi hotărî clar formula de start". Dar Bicfalvi va juca doar dacă medicul va constata că e prea mare riscul să fie utilizat Latovlevici.

Eric a ajuns indezirabil fiindcă a refuzat să plece în iarna asta, cînd clubul a încercat să scape de el propunîndu-l la Vaslui şi la Dinamo. A ales să continue la Steaua pînă pe 30 iunie, cînd contractul lui expiră şi va putea semna din postura de jucător liber.

L-au enervat laudele lui Dragomir

Prestaţiile bune ale lui Bicfalvi în amicale i-au adus complimente din partea lui Dumitru Dragomir: "Ar trebui să fie titular cu Twente! E un mijlocaş excelent, se vede clar că are sînge în instalaţie!". Preşedintele LPF îl şi criticase pe Bourceanu, concurentul lui Eric pe postul de mijlocaş central, ceea ce l-a scos din minţi pe Becali: "Dragomir să nu mai vorbească urît despre Bourceanu! Şi să mai termine cu laudele la adresa lui Bicfalvi!".

Unul absent, altul impresionant
Alegerea "Bicfalvi sau Latovlevici" ar trebui să fie simplă privind prestaţiile pe care le-au avut ei în iarna asta. Iasmin a lipsit complet din echipă în Antalya şi a fost menajat şi la antrenamente, de teamă să nu i se agraveze accidentarea, în timp ce Bicfalvi a jucat foarte bine
în ultimele două amicale, la 3-0 cu Kuban şi 1-0 cu Debrecen. Contra maghiarilor a înscris, iar după jocul cu ruşii, Dan Petrescu s-a declarat impresionat: "E clar că Hagi avea dreptate cînd miza pe Bicfalvi!".

Un sfert au fost anunţaţi că pleacă
Steaua se va baza contra lui Twente şi în restul sezonului pe cîţiva jucători pe care patronul i-a anunţat deja că nu mai e nevoie de ei: "Vor pleca în curînd Iliev, Geraldo, Martinovici, Bicfalvi şi Brandan. Dintre străini, doar pe Tatu îl ţin sigur!". Iliev şi Geraldo oricum mai au contract pînă în vara asta, iar Brandan speră să i se accepte transferul la Tianjin. Practic, un sfert dintre componenţii lotului ştiu că vor părăsi Steaua în perioada următoare.

1.800 de dolari pe lună cîştigă Bicfalvi, jucătorul cel mai prost plătit din lotul Stelei

"Pentru primul joc cu Twente, decizia e clară: Brandan va juca fundaş stînga!" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

"Bicfalvi e bunicel, eu chiar n-am nimic eu el. Doar că nu mai e jucător de Steaua. Din partea mea, poate să se ducă unde-o vrea!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Voi credeţi că Dan Petrescu e nebun? După amicalul cu Steaua, el îl vrea pe Bicfalvi la Krasnodar! Nu e clar că Eric e valoros?" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Ilie Stan ar trebui să decidă formula de joc aşa cum crede el, fără să se lase influenţat, indiferent de consecinţe! Eu aşa aş face!"
(Anghel Iordănescu, fost antrenor)

Cum ar arăta Steaua cu Latovlevici titular: Tătăruşanu - Dănănae, Chiricheş, Geraldo, Latovlevici - Rusescu, Prepeliţă, Brandan, Tănase - Nikolici, Tatu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
florar
florar  •  10 Februarie 2012, 13:39

Ce mare lucru e de inteles?Uitati cind Becali tot il sustinea pe Bicfalvi pina sa se ajunca la prelungirea contractului?De ce la un joc in care Steaua are vizibilitate maxima trebuie sa parieze pe un jucator care mai are contract doar citeva luni?Becali baga bani in echipa dar trebuie sa mai si scoata... Era cumva mai bine daca si la Steaua nu erau rezultatele din Europa?Uitati cum ajunsese Maldarasanu sa joace in echipa nationala...toti au interese si poate n-ar trebui hulit cel care inca mai misca cu fotbalul din Romania...

kily
kily  •  10 Februarie 2012, 13:25
Postat de mariusss10 pe 10 Februarie 2012, 12:05

ba da muloti antrenori mai sunt pe lume, macar becali stiu ca e idiot, voi? sa joace ilie cum stie si cum vrea el, ca doar el ii antreneaza si ii vede ce le poate capul si fizicul... tu compari un jucator de 23 ani cu baciu? ok, nu a jucat mai nimic pana acum la steaua, dar asta mai are de unde macar, la varsta asta...din cate stiu eu la vara expira mai multe contracte, printre care ale lui geraldo si iliev, ar trebui si astia sa stea prin parcuri dupa parerea ta de expert?

comparatia cu baciu a fost facuta prin prisma asemanarii celor doua situatii: de ambii becali a dorit sa scape, imprumut sau transferati, iar ei au preferat sa lustruiasca banca si sa incaseze contractul din bucuresti... nu am facut comparatie intre fotbalistii baciu si bicfalvi, daca pot fi numiti fotabalisti... geraldo si iliev nu au avut oferte! daca aveau, sa fi convins ca'si bagau ceva in steaua lu' becali... dar si in cazul lor, becali (sic!) are dreptate: geraldo are un salariu ce include si comisionul lui piturca, el incadrandu'se perfect in maxima salariala de 10.000 E / luna. va pleca in portugalia pe jumate... iar iliev... asta n'are valoare de pirin blagoevgrad...

mariusss10
mariusss10  •  10 Februarie 2012, 12:05
Postat de kily pe 10 Februarie 2012, 09:22

becali are dreptate. bicfalvi trebuia sa plece, nu are valoare de steaua, este prea lent si lipsit de tehnica, de simt tactic, de anticipatie... a avut destule sanse la steaua. maniera in care l'a tratat pe becali in cazul transferului la vaslui a fost anormala pentru ca il dadea practic mocca, isi lua prima de instalare si salariu de 5 ori mai mare ca la steaua. si eu l'as tine prin parcuri pina in vara, asa cum meritat i'a facut si lui baciu bacauanul. cine nu semneaza sau nu pleaca in ultimele 6 luni, face tusa! ce nu inteleg eu este altceva. de ce nu joaca cu gardos la mijloc?! cu Geraldo pe dreapta? probabil, nu vrea portughezul... deci? becali are dreptate!

ba da muloti antrenori mai sunt pe lume, macar becali stiu ca e idiot, voi? sa joace ilie cum stie si cum vrea el, ca doar el ii antreneaza si ii vede ce le poate capul si fizicul... tu compari un jucator de 23 ani cu baciu? ok, nu a jucat mai nimic pana acum la steaua, dar asta mai are de unde macar, la varsta asta...din cate stiu eu la vara expira mai multe contracte, printre care ale lui geraldo si iliev, ar trebui si astia sa stea prin parcuri dupa parerea ta de expert?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează