FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îl vrea neapărat în Ghencea pe Junior Moraes » Noul Kapetanos

Articol de , - Publicat sambata, 11 decembrie 2010 00:00

Golgeterul brazilian al Bistriţei şi cei doi olteni sînt cumpărăturile pe care Becali vrea să le facă în iarna asta


Junior Moraes la Steaua ar fi transferul iernii în România. Brazilianul de 23 de ani, unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului, e favorit să-l înlocuiască în Ghencea pe Kapetanos, care în ianuarie intră în ultimele şase luni de contract.

Gigi Becali îl vrea neapărat pe Moraes în locul grecului. Atacantul sud-american, 23 de ani şi 18 goluri marcate din ianuarie 2010, de cînd a ajuns în România, a fost cel mai curtat fotbalist din Liga 1 Bergenbier în ultima jumătate de an.

Rapid, CFR Cluj şi Craiova au negociat pe rînd cu Jean Pădureanu, fără să-şi permită transferul. Becali crede că-l va convinge pe preşedintele Gloriei să-şi vîndă vedeta înaintea returului, deşi preţul solicitat de Bistriţa e unul uriaş pentru nivelul României, peste un milion de euro.

Pe lîngă Moraes, Gigi mai are două ambiţii: Valerică Găman şi Mihai Costea. Stoperul şi atacantul Craiovei sînt greu de adus în acest moment, din cauza opoziţiei acerbe a lui Adrian Mititelu. Tratativele pot fi facilitate de situaţia financiară disperată a Universităţii, o grupare înglodată în datorii la stat şi la propriii angajaţi.


"În cazul în care ne despărţim de Kapetanos, voi aduce un vîrf de valoare, unul care a confirmat deja!"
Gigi Becali, patron Steaua


8 goluri a marcat Moraes în primele 18 etape ale campionatului, unul dintre ele chiar în poarta Stelei, la 1-0 pentru Gloria

3 milioane de euro ar fi suma minimă pe care ar cheltui-o Steaua ca să-i ia pe
Moraes, pe Găman şi pe Costea

Depinde de salariu
Gigi Becali şi MM Stoica au declarat că e posibil ca grecul Kapetanos (foto) să părăsească Steaua în această iarnă, însă Marius Lăcătuş şi-l doreşte în continuare. Tehnicianul a dezvăluit că rămînerea lui Pantelis depinde de salariul pe care îl va dori în continuare. Kapetanos are 20.000 de euro lunar, iar Steaua îi va propune un contract nou redus la jumătate.

Lucescu nu-l vrea pe Stancu
Mircea Lucescu nu crede că Bogdan Stancu ar fi un transfer bun pentru Şahtior: "Eu am o echipă tînără, cu mulţi jucători în jurul vîrstei de 20-21 de ani, de aceea nu cred că aş mai avea loc pentru încă o achiziţie care să necesite o perioadă pentru adaptare. Stancu are un simţ al golului extraordinar, dar i-ar trebui timp ca să se impună în străinătate".

"O să mor stelist!"
Fostul jucător al trupei din Ghencea, Dan Petrescu, a repetat că visul său ca antrenor e s-o pregătească într-o zi şi pe Steaua. "Eu am crescut la Steaua de la 9 pînă la 24 de ani. Eram în galerie la meciurile Stelei, la cele de baschet, handbal sau volei. M-am născut stelist şi o să mor stelist. Normal că dacă m-aş duce la Steaua sau la Chelsea, echipele mele de suflet, aş avea altă stare de spirit decît atunci cînd antrenezi o formaţie oarecare".

Inbox

- Lucescu explică de ce Steaua se poate califica în dauna lui Napoli: "Italienii se
concentrează mai mult pe campionat şi au prestaţii slabe în cupele europene".
- Lăcătuş s-a gîndit ce jucător i-ar mai trebui pentru returul campionatului: "Aş avea nevoie de un mijlocaş ofensiv, unul capabil să dribleze, să-şi depăşească adversarii".
- Tătăruşanu, Gardoş şi Szekely au prezentat ieri o colecţie de îmbrăcăminte realizată în parteneriat cu firma Bigotti. Mihai Stoica a participat şi el: "Parcă joc în «Albă ca zăpada» între Tătăruşanu şi Szekely, deşi am 1,84 metri!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
marimariana
marimariana  •  11 Decembrie 2010, 18:04

d-l Becali face ravagii si cu antrenorii si cu baietii precum Petre Marin si altii pe care ia eliminat fara durere negindind nici macar o clipa ca acesti copii au mincat ani de zile fotbalul pe piine.Eu personal cred ca nu mai exista seriozitate in sport decit cacialma.La noi in tara nu vorbesc decit smecherii cu bani care Dumnezeu nu ii iarta toti merg in pamint si mai au si familii.

bogdan28
bogdan28  •  11 Decembrie 2010, 14:07

dak nut ineti cu steaua nuu inseaman ca tre sa fim prosti dak ar fi pai care tine cu rapid e sugator cu dinamo e zoofil si....dar nar trebui pt ca fiecare tine cu cine vrea si are dreptul la o opinie in limita bunului simt....cine nu poate atunci stai bro acasa si nu comenta .....nu tu cumperi jucatori nu tu iei antrenori .....nu toti jucatorii vedeta joaca bine...ch ronaldo juca bine acu la real e in criza de goluti...de ronaldinho se aud erar...etc...sunt oameni si au tot 2 picioare ca toti fo

crystyanbet
crystyanbet  •  11 Decembrie 2010, 11:52

sper sa-l ia Rapidul,beeecali nu mai are bani,are doar pamant :)

Vezi toate comentariile (36)
Comentează