FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 25 APRILIE, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali: "Mi-am întrebat duhovnicul cînd e mai bine să joc, vineri sau luni după Paşte"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2011 22:52

Gigi Becali a comentat ideea prefectului capitalei de a nu lăsa galeria lui Dinamo să intre pe stadionul din Ghencea

 

"E mai bine să nu vină galeria lui Dinamo la meciul cu noi. Spectacol pot face şi suporterii echipei gazdă, fără scandal şi înjurături. E normal ca în toate derby-urile să fie aşa, nici cei ai Stelei să meargă pe stadionul lui Dinamo.

Cînd intervine Jandarmeria între suporteri, nu e bine. Cînd nu intervine, iarăşi nu e bine. De-aia spun că cel mai bine fără galerie oaspete pe stadion", a spus Becali la GSP TV.

Acesta a vorbit şi despre programarea meciurilor din săptămîna Paştelui: "Eu mi-am întrebat duhovnicul dacă e mai bine să joc vineri sau luni. I-am zis lui Dragomir că duminică nu joc sub nici o formă".

"Pe finalul acestui sezon este posibil orice şi noi vrem să cîştigăm meciul de la Astra la un scor mare, că îmi place să se spună că adversarii noştri nu joacă la potenţial maxim! La pauza meciului cu Valencia, Preşedintele României, Traian Băsescu, m-a sunat să mă felicite că am jucat de la egal la egal cu fosta cîştigătoare a Cupei UEFA. Aşa că este posibil orice în fotbal! Noi am jucat cu cele mai puternice echipe din lume şi nimeni nu o să mai facă ce am făcut noi şi nimeni nu este ca Becali! Am eliminat Galatasaray!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  12 Aprilie 2011, 11:25

Duhovnicul maninca si el o piine de pe urma prostiei ciobanului ca ortodoxia asa a supravietuit mereu: cu linguseala. La cit creier are Jigi trebuie sa-l intrebe pe duhovnic daca sa joace sau nu duminica. Daca Ceausescu ar putea citi presa de acum din Romania si ar vedea cine e zi de zi pe prima pagina, cred ca ar deveni invidios. Jiji daca-i faci concurenta vezi sa nu te trezesti ca nu te mai trezesti!

6.6.6
6.6.6  •  09 Aprilie 2011, 07:51

ha ha ha ce ma amuza sarbatorile primitivilor si mai ales comentariile cum a murit si cum n-a inviat nimeni! o minciuna insusita chiar si de milioane de oameni ramine o minciuna! va bateti joc de viata, de voi!

dreamer123
dreamer123  •  09 Aprilie 2011, 02:38

adica l a intrebat pe mitica sau pe domnul Manuli =))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează