FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-POLI TIMIŞOARA 3-3

Becali: "Nu mai prindem nici locul 2" :(

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2010 00:00

Patronul Stelei şi-a luat gîndul de la titlu, ba chiar şi de la poziţia a doua, ultima care asigură un loc în Champions League.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat pentru că în prima repriză nu aveam nici o emoţie, a fost şi acel gol al lui Golanski şi nu părea că vom avea probleme.

Apoi câţiva jucători au intrat cu nonşalanţă, Timişoara a venit peste noi şi a ieşit ce a ieşit. Nu mai prindem nici locul 2", a spus Gigi Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
 •  26 Aprilie 2010, 07:35

imi place poza , Gigi arata cu mana stanga , Stoichita dupa el , parca e legat cu ata de GIGI !!! HALAL ANTRENOR , HALAL PATRON ! Stoichita nu iese NICODATA din cuvantul lui Becali, dovada clara fotografia !!!

 •  26 Aprilie 2010, 07:33

de fapt... cel mai si cel mai mult mi-ar placea ca Steaua , Dinamo , Rapid si mai nou si FC TIMISOARA ( CERSETOAREA) sa se lupte la Retrogradare ! Becali, Borcea, Copos si nenea Iancu sa-si scoata ochii prin Divizia B !

 •  26 Aprilie 2010, 07:28

mai Gigi, adevarul e ca n-as bucura sa nu prindeti nici locul doi. Dar, as fi in extaz daca ati retrograda ! anul asta cam greu, poate la anu' ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează