FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali şi-a dat acceptul » Variantele Stelei pentru aducerea lui Keşeru

Articol de - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 26 decembrie 2013 21:06

Reghe şi MM au luat acceptul lui Becali pentru a-l aduce pe vîrful "naţionalei" României şi speră să-i convingă pe şefii grupării franceze să-l cedeze pe internaţionalul român fie împrumut, fie definitiv


"Şansele noastre la titlu depind foarte mult şi de modul în care ne vom mişca pe piaţa transferurilor în această iarnă", a declarat Mihai Stoica după ce echipa a intrat în vacanţă. Tocmai pentru ca Steaua să nu rateze titlul 25, cei din Ghencea caută să dea o mare lovitură în această iarnă şi să-l aducă pe internaţionalul Claudiu Keşeru.

Vîrful lui Bastia e o ţintă mai veche a "militarilor", care l-au dorit cu insistenţă şi în vară, însă atunci Claudiu a preferat să se transfere în Ligue 1 decît să ajungă în Ghencea. Acum, Reghecampf şi MM îl vor din nou şi s-au început discuţiile atît cu jucătorul, cît şi cu clubul de care aparţine. Keşeru şi-a dat acordul, însă Bastia cedează greu şi pentru faptul că vede în atacantul român o soluţie pentru ofensiva echipei, la ultima partidă fiind titular. În acest sezon, a lipsit doar în 3 dintre cele 19 etape din Franţa, dar a fost titular de numai 7 ori, iar de marcat a făcut-o o singură dată, în runda a 4-a, la succesul 2-1, cu Toulouse.

Vestea bună pentru Steaua e că Bastia e foarte aproape de îndeplinirea obiectivului, evitarea retrogradării, e pe 13, la 10 puncte peste ultimul loc ce duce în divizia secundă, lucru care i-ar putea face pe şefii grupării din Corsica să fie mai maleabili la negocieri. În vară, Keşeru a semnat pe doar doi ani, astfel că în vară ar urma să intre în ultimul an de contract cu Bastia.

CV - Claudiu Keşeru
- a împlinit 27 de ani pe 2 decembrie
- are 1,78 metri şi 80 de kilograme
- în România jucat pentru FC Oradea, la începutul anilor 2000
- a plecat în Franţa la vîrsta de 17 ani, cînd a fost cumpărat de Nantes
- în perioada 2003-2013 a evoluat pentru 5 formaţii: Nantes, Libourne, Tours, Angers şi Bastia
- are 22 de meciuri şi 4 goluri în echipa naţională de tineret a României
- are un singur meci şi un gol în "naţionala" de seniori a României: victoria cu Andorra, 4-0, din toamna acestui an, din preliminariile CM 2014

Keşeru în ultimii 3 ani şi jumătate
Sezon Echipa Meciuri / Goluri
2010-2011 Angers 35 / 10
2011-2012 Angers 33 / 6
2012-2013 Angers 32 / 17
2013-2014 Bastia 16 / 1

Duel cu Purece sau cu Falcao?
Dacă transferul la Steaua s-ar realiza, Keşeru ar face o opţiune pe care probabil că foarte mulţi fotbalişti n-ar lua-o în considerare. Şi anume, să renunţe la un campionat cu foarte multe vedete pentru a ajunge în Liga 1. Cel mai bun exemplu e faptul că dacă ar continua la Bastia, pe 14 februarie ar avea meci cu Monaco, adică s-ar duela cu columbianul Falcao. Dacă ar semna cu Steaua, tot pe 14 februarie ar juca împotriva lui Purece şi a Concordiei Chiajna.

2 milioane de euro e cota la care e evaluat Keşeru de site-ul de specialitate transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
travk
travk  •  27 Decembrie 2013, 18:26

asta iese golgeter la Steaua daca vine sigur, nivelul ligii noastre e sub liga a doua franceza unde a iesit el golgeter

gerulathor
gerulathor  •  27 Decembrie 2013, 16:38

a marcat odata in 19 meciuri? :((...hai de p** noastra, sper sa refuze Steaua si de data asta!

ghandalf
ghandalf  •  27 Decembrie 2013, 14:00
Postat de daveroirl pe 27 Decembrie 2013, 12:22

ba viata trista ,am intrat sa vad daca si astazi esti tot pe gsp si ,surpriza ,tot aici te gasesc ! mai fiul lui Nicolae Labis ,adica Labarel ,te compatimesc...sper ca ti-a facut gspul si pomul de Craciun ca viata ta este acest site ,argat mic si trist apartinand plantatiei "Harpy" !

:)))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează