FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali spune că Mureşan a refuzat o ofertă de un milion de euro pentru Kone

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2010 00:00

Gigi Becali a anunţat că a făcut o ofertă pentru atacantul lui CFR Cluj, Yssouf Kone, dar a fost refuzat de conducătorii grupării din Gruia.

"Am avut o discuţie despre Yssouf Kone. Am vorbit cu Mureşan şi i-am zis că îl vreau. Mi-a cerut un milion jumate de euro pe el", a spus Becali, conform Mediafax.

"I-am zis că îl iau şase luni împrumut cu opţiune de cumpărare un milion jumate, el a spus că vrea toţi banii, atunci le-am propus un milion şi au refuzat. Îl luam cu un milion", a adaugat finantatorul stelist.

Ulterior, Gigi Becali a subliniat ca ar fi dorit sa transfere pe Kone, doar daca l-ar fi vandut pe Pantelis Kapetanos.

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, declarase luni că nu mai vrea să-l vadă pe atacantul de 28 de ani şi în retur. Clujeanul este supărat pe Kone, deoarece îl consideră indolent şi în plus are un salariu foarte mare, 350.000 de euro pe sezon.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (19)
aureltg
aureltg  •  19 Ianuarie 2010, 23:23
Postat de pe 19 Ianuarie 2010, 23:08

i-ar transferam ,HAI SA FIM SERIOSI!!!

vasluliul se bate pentru carlos costly. face 800 de mii, pe transfermarkt si scrie deja in presa poloneza despre asta. ce-ar fi sa il ia jiji? sau pe dady...

 •  19 Ianuarie 2010, 23:08

i-ar transferam ,HAI SA FIM SERIOSI!!!

aureltg
aureltg  •  19 Ianuarie 2010, 22:05
Postat de stel1stu pe 19 Ianuarie 2010, 22:03

da domle 1 mil jumate ptr kone nu mai sta pe ganduri.....cat d-zeu te tot joci cu declaratiile mai nea gigi ??? fi un pic mai serios...cu kone ai pus-o clar si iei titlul chiar cu modestul de stoichita pe banca))

nu vreau sa spun ca merita si 2 milioane, ca m-aude muresan :). adevarul e ca y kone ar schimba mult in bine steaua.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează