FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA, MÎINE, ORA 14:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali vede şi partea plină a paharului: "Stăm bine în Cupă şi în Europa League"

steaua
steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a revenit la gînduri mai bune în ceea ce îl priveşte pe Marius Lăcătuş şi apreciază rezultatele acestuia din Cupa României şi Europa League.

 

"Până la urmă avem două lucruri bune: Liga Europa, unde avem cinci puncte şi ne menţinem standardul pentru coeficientul UEFA, Cupa României, unde iar nu avem nicio treabă şi o putem lua. E şi situaţia de aşa natură că dacă Steaua şi Dinamo e pe locul unu sau doi finalista se duce în Liga Europa. Acum, mi-e greu să cred că nici Steaua nici Dinamo nu o să ocupe locul unu sau doi. E o situaţie mai proastă în campionat, dar e posibil să se remedieze. Mai sunt patru meciuri şi e posibil ca până de revelion să rămânem la şase, şapte puncte de prima clasată şi atunci nu e nicio problemă", a spus Becali.

 

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  19 Noiembrie 2010, 15:11

ar fi pacat sa plece lacatus,la ce rezultate bune a avut,si cat de repede a reusit rezultatele astea bune...europa league si cupa,daca castiga steaua cu tg mures,steaua termina in primele 4 acest tur

Vezi toate comentariile (1)
Comentează