FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali vrea s-o ajute Dinamo: "Au nevoie de bani şi eu le dau 2.5 milioane de euro pe Torje"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 18:34

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că a făcut o ofertă clubului Dinamo de 2,5 milioane de euro pentru achiziţionarea mijlocaşului Gabriel Torje şi aşteaptă un răspuns din partea oficialilor dinamovişti, care, potrivit patronului stelist, au nevoie de bani.

 

"Eu am făcut o ofertă de două milioane şi jumătate pentru Torje, la care aştept un răspuns. Mie mi-a spus finul că nu el poate lua o hotărare şi că e vorba de situaţia financiară. El mi-a zis că vrea să bage bani şi să vină fiecare cu un milion, şi Săvulescu şi Badea. Le-a zis să termine cu manangementul că se fac de râs. Dacă nu o să dea bani, a zis că nu o să aibă de ales", a spus Becali la televiziunea sportro, conform Mediafax.

Becali a precizat că Dinamo l-a împrumutat pe Marius Alexe unei alte echipe, dar clubul "alb-roşu" tot are nevoie imediată de o sumă de bani consistentă. "L-au dat acum pe Alexe, 600.000 pe şase luni. Eu cred că îl vor cumpăra pe Alexe, îi vor plăti clauza, dar 600.000 nu rezolvă problema lui Dinamo. Şi nici ăştia 2.500.000 nu rezolvă problema, dar cât de cât mai respiră cu ei. Din punctul lui de vedere, Cristi mi-a zis: Mor şi nu ţi-l dau pe Torje, dar nu am ce face, nu vor să dea bani. Asta înseamnă la ei management, să-l vândă pe Torje. Eu nu vreau asta?", a relatat Gigi Becali ce i-a spus Cristi Borcea.

Vine şi Bourceanu!
Finanţatorul stelist a menţionat că există şi posibilitatea achiziţionării mijlocaşului Alexandru Bourceanu, de la FC Timişoara. "Pe Bourceanu e posibil să-l luăm, dar n-am discutat nimic cu jucătorul", a precizat el.

 

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
fcgeo
fcgeo  •  25 Iunie 2011, 22:07

CU ASTFEL DE CONDUCATORI ,NU MAR MIRA DACA,NU O SA AJUNGA DINAMO SATELITUL CELOR 3 BECALI LA STEAUA.

alpin
alpin  •  24 Iunie 2011, 23:06

2 milioane de promisiuni?!? Cu acelea nu poti nici sa te stergi la Koor!

dony10
dony10  •  24 Iunie 2011, 22:45

nu aveti tupeu sa votati aici ://concurs.gsp.ro/dony10

Vezi toate comentariile (13)
Comentează