FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Benone Lazăr: "Trebuie să cîştigăm cu Dinamo"

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

După înfrîngerea de la Galaţi, patronul Benone Lazăr e dezamăgit că echipa lui nu a reuşit un rezultat bun de care avea mare nevoie. „Meritam mai mult de la acest meci, dar ne-a costat evoluţia din ultimile 20 de minute, atunci cînd 3-4 jucători de-ai noştri au căzut fizic. După prima repriză nici nu mă gîndeam că nu vom lua un punct sau trei. Îmbucurător este faptul că, faţă de tur, s-a schimbat aspectul jocului şi echipa se exprimă mai bine în teren. Pentru noi urmează meciul cu Dinamo şi trebuie să ne cîştigăm punctele de pe teren propriu, dacă vrem să ne menţinem în prima ligă”, a comentat Benone Lazăr.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  22 Februarie 2010, 19:18

benone, suna-l pe mititelu sa-ti dea niste praz ca zice ca i-am dat prea mult ;)

 •  22 Februarie 2010, 17:00
Postat de pe 22 Februarie 2010, 16:39

Pai da o sa aveti 2 lovituri de la 11 m dar impotriva voastra, maidanezilor

mai fireman...........asta e o propunere de-a ta......DAR N-AI SO VEZI NUMAI DACA MOARE BORCEA!!!!!!

 •  22 Februarie 2010, 16:39

Pai da o sa aveti 2 lovituri de la 11 m dar impotriva voastra, maidanezilor

Vezi toate comentariile (5)
Comentează