FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - U CLUJ 0-0

Storck a reacționat după a 5-a partidă fără victoria: „Toată lumea să își asume” + Ce a zis Neluțu Sabău

Bernd Storck/ foto Bogdan Bălaș
Bernd Storck/ foto Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 17:51 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 18:04

Sepsi și U Cluj au remizat, scor 0-0, în etapa #27 din Superliga. După meci, Bernd Storck, antrenorul covăsnenilor, a declarat că toți jucătorii trebuie să își asume rezultatul, nu doar atacanții.

Tehnicianul german e sub presiune, a ajuns la 5 meciuri la rând fără victorie pe banca lui Sepsi, iar play-off-ul pare tot mai departe. Covăsnenii sunt pe locul 10, la 3 puncte distanță de Hermannstadt, echipa de pe locul 6.

OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”
SUPERLIGA
OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”

Bernd Storck: „Toată lumea să își asume”

„Am avut mari aşteptări de la acest meci, am vrut să câştigăm, pentru că era ca o finală pentru noi. Aveam nevoie de cele trei puncte. Dacă vedeţi prima repriză, nu am făcut cel mai bun joc, nu am jucat ca de obicei. Cluj ne-a făcut misiunea grea, s-a apărat foarte bine şi nu am găsit drumul spre poartă.

În a doua repriză am făcut câteva schimbări tactice şi am stat mai bine, am controlat mai bine meciul. În final, nu am înscris şi nu am câştigat, dar Cluj are o echipă bună, se bate la play-off. Toată lumea este dezamăgită.

Am jucat mai ofensiv şi am practicat un joc mai orientat spre benzi în a doua repriză. Asta e problema noastră, că nu am înscris. Nu e vina numai a atacanţilor, toată lumea trebuie să-şi asume responsabilitatea şi să găsim drumul spre poartă.

Ai nevoie de puncte ca să ai succes. Dar acum, e foarte multă presiune din afară, nu e aşa uşor. Este foarte dificil pentru toată lumea să intre în play-off. Sunt 4-5 echipe pentru locurile de play-off, campionatul e foarte competitiv”, a declarat Storck, la Orange Sport.

Ce a declarat Ioan Ovidiu Sabău

„ Încercăm să jucăm fotbal, am luat un punct important. Am avut o primă repriză bunicică, am avut şi o situaţie cu Popa, destul de bună prima repriză. A doua repriză a fost modestă. (n.r. despre ratarea lui Daniel Popa) El fiind obosit, cred că nu ştia unde e poarta. Portarul era în afara cadrului porţii, poarta era goală. Da, mingea fuge un pic.

E un punct important, e un punct mare pentru noi. Ştiam că nu avem voie să pierdem împotriva unei echipe puternice. Ei ştiu să joace fotbal, chiar dacă au avut mici excepţii.

Sigur, încercăm să găsim soluţii, a fost un meci foarte greu. Am rămas în lupta pentru play-off, dar nu cu şanse mari. Trebuie să luăm 6 puncte în cele trei jocuri, cel puţin.

Trebuie să câştigăm cu Farul acasă, pe urmă cu Botoşani, iar apoi să vedem. În următorul meci va trebui să găsesc jucătorii odihniţi, pentru că în ultimele 20 de minute am căzut fizic”, a declarat Sabău, potrivit Orange Sport.

VIDEO. Iosif Rotariu, despre regresul de la Sf. Gheorghe: „Nu cred că Storck are metode pe care antrenorii din România să nu le aibă”

Citește și:

Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”
RAPID
Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”
Fotbalistul care regretă plecarea de la FCSB și visează la o revenire chiar înainte de meciul direct din Superligă: „Am greșit atunci când am plecat”
FCSB - BOTOȘANI
Fotbalistul care regretă plecarea de la FCSB și visează la o revenire chiar înainte de meciul direct din Superligă: „Am greșit atunci când am plecat”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează