FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”

Articol de , - Publicat duminica, 25 februarie 2024 16:43 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 17:58

Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost surprinși într-un club de noapte după înfrângerea Rapidului în deplasare la Poli Iași, scor final 3-1.

Într-o reacție pentru GSP.ro, Dan Șucu a analizat situația și s-a arătat profund dezamăgit de alegerea mijlocașului defensiv, sosit la Rapid în 2021.

Finanțatorul giuleștenilor lasă de înțeles că lui Alexandru Albu nu i-ar mai putea fi prelungit contractul scadent în iunie și care se află în plină negociere. Daniel Niculae a anunțat pentru GSP că Albu va fi exclus din lot.

Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”
RAPID
Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”

Alexandru Albu își poate lua adio de la un nou contract

Patronul de la Rapid spune că nu el va dicta sancțiunile ce se impun după acest caz, ci conducerea împreună cu staff-ul tehnic, termenul limită fiind astăzi.

„Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu”, a declarat Dan Șucu.

Albu a evoluat în 25 de meciuri pentru Rapid în acest sezon al Ligii 1, în 22 dintre ele fiind titular. Pe postul său, giuleștenii îi mai au peDjokovic, Kait, Oaidă și Hromada.

Rapid, „chemarea sângelui”

Interesant este că Alexandru Albu este unul dintre preferații galeriei pentru devotamentul pe care l-a arătat de-a lungul timpului, dar și pentru atitudinea anti-FCSB pe care nu ezită să o expună.

Într-un interviu pentru GSP.ro, omul de bază al lui Cristiano Bergodi afirma că are o legătură aparte cu Rapid și suporterii din Giulești.

„Rapid e ceva special, mi-a intrat la suflet. Am petrecut deja doi ani minunați, petrec în continuare un timp minunat la Rapid. Am cunoscut galeria și fenomenul Giulești, vreau să învăț din bucuriile acestui club, să câștig un trofeu. Nici nu vă dați seama cât de mult ne dorim trofee, titlul!

Sincer, sunt un jucător care se face plăcut. În același timp, noi ne simțim între noi, sunt de-acolo, din etnie, nu mi-e rușine cu ceea ce sunt. Sunt român până la urmă, chiar dacă sunt rom! Simțeam această legătură cu suporterii, cu clubul, cu tot. E chemarea sângelui”, dezvăluia Alexandru Albu, vara trecută.

1 milion de euroeste cota lui Alexandru Albu potrivit Transfermarkt.com

VIDEO. Cum au petrecut Alexandru Albu și Andrei Borza în club

Și visează la echipa națională

Închizătorul are o singură prezență în tricoul echipei naționale a României, în 2021, bifând șase minute în minute în meciul cu Germania, din deplasare, încheiat cu înfrângerea selecționatei conduse de Mirel Rădoi pe atunci, scor final 2-1.

Alexandru Albu nu a ezitat niciodată să spună că marele său vis este să ajungă din nou în acel punct al carierei.

„Nu depinde neapărat de mine, eu încerc să mă antrenez, să dau totul, iar apoi să demonstrez că merit. Dacă nu am mai fost, înseamnă că nu am meritat dintr-un motiv anume. Trebuie să muncesc, să joc mai bine, să ajut echipa, echipa să mă ajute pe mine și voi reveni și la națională”
- Alexandru Albu, înaintea startului de sezon

Citește alte știri din fotbalul intern:

Cum justifică Alexandru Albu imaginile din club: „Sunt filmări din altă zi, eu abia am aterizat la București” » Scuzele au fost demontate
RAPID
Cum justifică Alexandru Albu imaginile din club: „Sunt filmări din altă zi, eu abia am aterizat la București” » Scuzele au fost demontate
Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”
RAPID
Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
Mr_Mister
Mr_Mister  •  26 Februarie 2024, 19:55
Postat de cristi_voce pe 25 Februarie 2024, 19:44

asta nu este jucatorul ala de top care vorbea de Dinamo ca este o echipa mica???

Pai... dinamo e o echipa mica! Chiar foarte mica, pe cale sa devina. Hai cu retrogradarea!

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  26 Februarie 2024, 09:35
Postat de Unomfoartesimplu pe 25 Februarie 2024, 19:41

Eu vad un pic diferit lucrurile, n u ca ar conta... Sunt baieti care-si sacrifica tineretea pentru a face sport.E de inteles sa calce prin cluburi inainte de meciuri sau in saptamana de dinainte de meci, dar dupa ce s-a jucat, cred ca indiferent de rezultat trebuie sa existe o relaxare. Patronii cluburilor sportive nu sunt stapanii absoluti ai sportivilor! Poate nu se zbenguiau de bucurie, ci de dorinta de a avea si ei un pic de viata. In rest numa de bine!

Foarte corect! Daca jucatorii vin odihniti la antrenamente, au randament bun iar la meciuri se straduiesc, care e problema Șucule?

zorrozabal
zorrozabal  •  26 Februarie 2024, 08:46
Postat de red_panzer pe 25 Februarie 2024, 20:35

Albuleee, mai ți minte ce ziceai de Dinamo? Sa te vad pe tine unde o sa joci : mică, foarte mică sau șomer? Dumnezeu, nu doarme!!!

Avea el șustele aranjate,stai liniștit!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează