FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bicfalvi refuză prelungirea » Mijlocaşul Stelei speră să prindă un contract în străinătate

Bicfalvi trage de timp şi pentru că îşi doreşte să prindă un contract în străinătate
Bicfalvi trage de timp şi pentru că îşi doreşte să prindă un contract în străinătate

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 22:46

Becali i-a transmis lui Argăseală că şi-ar dori ca mijlocaşul să continue şi din vară la Steaua, însă Eric a spus ”pas”.

Eric Bicfalvi a jucat 83 de minute contra Universităţii Cluj, iar Gigi Becali a fost atît de încîntat de evoluţia lui încît i-a transmis lui Valeriu Argăseală că vrea ca mijlocaşul de 23 de ani să continue la Steaua şi din iunie, cînd îi expiră actualul acord. Bicfalvi este cel mai vechi stelist din actualul lot, el venind la echipă în urmă cu patru ani şi jumătate, fiind adus la insistenţele lui Gică Hagi.

"Dă-i 100.000 de euro la semnătură!"
Propunerea roş-albaştrilor pentru Eric este una substanţială: 100.000 de euro la semnătură, plus un salariu lunar de 10.000 de euro! Pentru moment însă, mijlocaşul a refuzat oferta. Bicfalvi mai are două oferte din Liga 1, de la Dinamo şi de la FC Vaslui, cele două cluburi curtîndu-l insistent şi în pauza de iarnă.

"Sper ca Steaua să nu facă greşeala de a se dispensa de Bicfalvi, mai ales că el a început acum să confirme" (Eduard Iordănescu, antrenor secund Steaua)

"Eu I-am promis aşa, imaginar, Lui Dumnezeu, în timpul meciului de la Cluj, că-l voi păstra pe Eric în cazul în care cîştigăm. Dacă băiatul nu vrea să rămînă, să fie sănătos!" (Gigi Becali, patron Steaua)

2.800 de dolari este salariul lunar pe care Bicfalvi îl are în acest moment la Steaua

CLICK AICI PENTRU IMAGINI FOTO SI VIDEO de la U Cluj-Steaua 0-1!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  14 Martie 2012, 12:45

sper sa reuseasca sa plece, dar nu-l vad decat in china sau la arabi. Alte campionate nu cred sa aiba nevoie de el

doriansky
doriansky  •  14 Martie 2012, 07:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pai poate-l plateste mama ta ... mai ales ca e liber-profesionista si face banu' doar miscandu-si capul fata-spate.... Franar coclit

alpin
alpin  •  14 Martie 2012, 07:02

Eric, nu ceda! Ai o sansa unica sa scapi din sclavie!!! Ia exemplu de la Liviu Ganea. Nici el nu a cedat si a ajuns la o echipa de fotbal!! Vino la CFR Cluj daca vrei sa fi tratat ca fotbalist. Si ca om!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează