FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Bizonul" rămâne! Dinamo putea face superprofit cu Gnohere, dar a refuzat oferta din Golf

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 00:00

Dinamo a primit o ofertă de 600.000 € pentru Gnohere, dar forma bună a atacantului l-a făcut pe Negoiţă să refuze. Asta deşi, acum o lună, patronul încerca să scape de el

Cât de mult pot cântări în viaţa unui atacant golurile marcate! Acum o lună, Negoiţă căuta să scape de Eddy Gnohere, 28 de ani, din cauza atitudinii sale, iar acum, după cele trei goluri din meciul primei etape, cu Astra, patronul dinamovist a refuzat 600.000 € de la Dibba Al Fujairah.

Echipa din Emiratele Arabe Unite este aceeaşi care iniţial l-a dorit pe atacant împrumut, cei 200.000 € fiind refuzaţi de Dinamo. Conform surselor Gazetei, evoluţia bună a "Bizonului", dar şi cuvântul lui Ioan Andone au cântărit în decizia lui Negoiţă de a refuza orice ofertă venită pe numele lui Gnohere: "Domnul Negoiţă nu îl dă pe Gnohere pentru că Ioan Andone a spus clar că nu vrea să renunţe la el plus că meciul cu Astra a contat enorm. Ba mai mult, în perioada următoare va mai veni un atacant experimentat", au spus sursele din anturajul conducerii dinamoviste.

35.000 €este salariul lunar oferit de arabi lui Gnohere. La Dinamo, acesta câştigă 8.000 € pe lună

1.200.000 €valorează Gnohere în acest moment, conform transfermarkt.de. Când a venit la Dinamo era evaluat la doar 350.000 €

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Iulie 2016, 10:42

Acum urmeaza raspunsul Bizonului, copy-paste dupa Hamroun...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2016, 10:34

era si normal. dupa cum a debutat in acest sezon, le Bison poate sa devina lejer golgeterul Romaniei, iar cota lui va creste si mai mult si poate sa prinda la anul contracte foarte bune, dar in vest, nu in orientul mijlociu sau indepartat. oricum, si in prezent cota lui este foarte mare in raport de cota de nobody pe care o avea cand a venit la Dinamo. Dinamo a facut o afacere buna cu Eddy: a marcat mult, va marca multe goluri si se vor scoate si bani multi pe el. deocamdata, sa dea un hattrick si cu timisoara, nu-i bai.)

calinescu_
calinescu_  •  29 Iulie 2016, 10:05

CUM *** SA-L LASI PE BIZON PE 600 MII IAR CIOBANU IA PE RATATUL DE CHIPCIU 3.5 MILIOANE ....!! DACA OFERTA ERA DE 3.5 MILIOANE PROBABIL IL LASA ....!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează