FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Blocaţi » Ganea şi Torje au primit mai mulţi bani pentru a-şi prelungi contractele

Liviu Ganea şi Gabi Torje continuă în ”Ştefan cel Mare”
Liviu Ganea şi Gabi Torje continuă în ”Ştefan cel Mare”

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 00:48

Cei doi dinamovişti au fost chemaţi de conducere pentru a-şi prelungi contractele, ambii urmînd să primească mai mulţi bani.


Dinamo e decisă să facă în sfîrşit întinerirea echipei şi nu vrea să-şi piardă nici unul dintre tinerii jucători. Liviu Ganea şi Gabriel Torje au fost chemaţi la negocieri, întrucît acestora le vor expira contractele la anul. Atacantul îşi încheie acordul cu roş-albii în vara lui 2012, iar Gabi în iarna următoare! Conducătorii vor să parafeze noile acte pentru a nu risca să-i piardă pe cei doi din postura de jucători liberi de contract. Torje cîştigă în prezent 116.000 de dolari pe sezon, iar pe viitor va avea 150.000 de euro pe an, dar şi o clauză prin care să poată pleca în străinătate pentru 4 milioane de euro.

La Ganea e mai complicat. Fotbalistul a cerut o sumă cu multe zerouri la semnătură, cu care conducerea nu e de acord. Şefii i-au promis, în schimb, că va primi 6.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă, faţă de 5.000 de dolari cît cîştigă în prezent.

"Deocamdată sîntem la stadiul de negocieri, ne-am întîlnit doar o dată şi urmează să mai discutăm. Consider că nu am pretenţii exagerate"
Liviu Ganea, atacant Dinamo

Pulhac: "Rămîn la Dinamo!"
Conducerea clubului a declinat propunerea de împrumut a lui ŢSKA Sofia pentru Cristi Pulhac, iar şefii i-au transmis fundaşului că va fi om de bază în acest sezon. "Nu mai vreau să plec, voi rămîne aici să ajut clubul să-şi îndeplinească obiectivele. Mi-e dor de un trofeu cu Dinamo!", a spus fundaşul de 26 de ani.

"Săgeată" rămîne
În acest week-end, telefoanele oficialilor au sunat continuu. Kavala, PAOK Salonic şi alte două formaţii din prima ligă din Grecia au încercat să obţină împrumutul lui Marius Niculae. Ofertele au fost însă considerate penibile de conducătorii dinamovişti, cea mai mare fiind de 70.000 de euro pentru un transfer temporar, aşa că şefii au declinat toate propunerile, iar "Săgeată" va începe sezonul în tricoul alb-roşu.

Fanii decid transferul lui Chiacu
Mijlocaşul Hristu Chiacu, 24 de ani, nu se mai antrenează cu roş-albii, urmînd să plece fie la Lankaran, fie la Voinţa Sibiu, fie la altă echipă din Liga 1. Fotbalistul a acceptat într-o discuţie cu suporterii că a greşit cînd a scandat împotriva lui Dinamo, dar ei tot nu-l iartă. Tocmai de aceea, Chiacu nu a fost păstrat în lot nici pentru amicalul de sîmbătă, cu echipa secundă, de frica unor represalii din partea galeriei. "Chiacu nu rămîne la Dinamo nici dacă dă în primul meci 10 goluri şi face driblingurile lui Maradona. I s-a zis să-şi caute echipă", au povestit oficialii.

Plătiţi la limită
Dinamoviştii au avut ieri parte de o surpriză plăcută din partea conducerii. Jucătorii şi-au primit restanţele salariale pe luna mai, iar săptămîna viitoare au primit asigurări că vor fi cu banii la zi. Peste numai cîteva zile, elevii lui Liviu Ciobotariu ajungeau la 90 de zile de neplată şi şi-ar fi putut depune memorii să devină liberi de contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
alin.tat
alin.tat  •  19 Iulie 2011, 11:38

pacat de chiacu

flafy
flafy  •  19 Iulie 2011, 11:18

sper ca Liviu Ganea sa joace bine sezonul asta...daca nu sa plece!!

ionnis
ionnis  •  19 Iulie 2011, 10:59

memorii se pot pune de la 60 de zile ziaristule care esti

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close