FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Blocați în cantonament » Rădoi nu le-a dat liber jucătorilor săi după remiza cu Tîrgu-Mureș

Articol de - Publicat luni, 17 august 2015 00:00

Mirel Rădoi nu se aștepta la un debut ca antrenor atît de dificil. După semieșecul cu Tîrgu-Mureș a recunoscut: "Știam că va fi greu, dar nu credeam că voi obține aceste rezultate".

Al șaselea meci fără victorie pe teren propriu l-a scos din sărite pe antrenorul de 34 de ani. Pentru prima oară de cînd este pe banca roș-albaștrilor, acesta a decis să nu le mai dea liber fotbaliștilor după meci. Astfel, după ce a plecat de la Arena Națională, autocarul a mers la hotel, iar jucătorii au înnoptat acolo, așa cum se proceda pe timpul lui Laurențiu Reghecampf.

A debutat Diarrassouba

Ieri dimineață, toți jucătorii s-au deplasat la antrenament, unde titularii au făcut cîteva exerciții separat de ceilalți, apoi au mers la recuperare. Rezervele și cei neincluși în lot au disputat un joc-școală în compania unor juniori ai clubului.

Printre cei care au jucat s-a aflat și Drissa Diarrassouba, mijlocașul ivorian de 20 de ani de la FC Shirak, care susține probe de joc în aceste zile.

Rădoi a folosit echipa: Poiană - Alcenat, Rîpă, Carp, Tîrnovan - I. Neagu, Tahar - Diarrasouba, N. Stanciu, Enceanu - Iancu. Au mai intrat L. Filip, Grădinaru, Mihalcea şi Tudorie. A fost o victorie cu 5-0, goluri Tahar, Iancu, Neagu, Tudorie (2).

După antrenament, jucătorii au avut liber, dar începînd de azi dimineață vor începe pregătirea duelului cu Rosenborg.

"Mirel e antrenor bun, dar trebuie să fie mai dur cu jucătorii. Îi cocoloșește prea mult"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close