FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - POLI IAŞI, VINERI, 6 MARTIE, ORA 19:00, LIVE PE GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Boca: "Sper ca Georgian Ionescu să nu se piardă la Vaslui!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2009 00:00

Preşedintele Politehnicii a comentat delegarea neexperimentatului buzoian, după ce precedentele şapte dueluri Vaslui - Iaşi au fost conduse doar de arbitri de top.

După ce la precedentele şapte dueluri directe dintre FC Vaslui şi Poli Iaşi derulate în Liga I a delegat doar arbitri de top, Deaconu, Tudor, Corpodean şi Augustus Constantin, Comisia Centrală de Arbitri a dat meciul de mîine pe mîinile lui Gerogian Ionescu, buzoianul oficiind la doar 3 meciuri de primă ligă pînă acum! Vestea i-a surprins pe ieşeni, care au tras un semnal de alarmă. "Sper ca Georgian Ionescu să nu se piardă la Vaslui, unde va fi un meci cu miză mare şi multă lume în tribune. Este un arbitru tînăr, care are tot viitorul în faţă, şi trebuie să-şi demonstreze calităţile, indiferent de circumstanţele în care va oficia" a spus preşedintele Politehnicii, Sorin Boca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează