FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO „La cuțite” cu Dorinel Munteanu: „M-a dat afară din antrenament: «Tu ai ceva cu mine!»”

Dorinel Munteanu, în 2007 // sursă foto: arhivă GSP
Dorinel Munteanu, în 2007 // sursă foto: arhivă GSP

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 23:17 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 23:29

Bogdan Panait (40 de ani), fost fundaș central la FC Vaslui, a povestit la GSP Live două episoade tensionate cu Dorinel Munteanu (55), antrenor-jucător la formația moldoveană în sezonul 2007/2008.

Relația dintre Bogdan Panait și Dorinel Munteanu nu a fost dintre cele mai bune.

Fostul stoper și actualul antrenor de la Oțelul Galați au fost în mijlocul a două conflicte în vara lui 2007, la începutul sezonului 2007/2008.

Primul episod tensionat a avut loc în cantonament, la un antrenament, al doilea în autocarul echipei, chiar înainte de debutul vasluienilor în acel sezon, 2-2 cu UTA.

„Porumboiu pălmuia jucătorii! Îi îngropa” » Dezvăluiri despre scene violente în vestiar +  replică dură: „Și-a îngropat el mintea! Spune doar prostii”
GSP LIVE
„Porumboiu pălmuia jucătorii! Îi îngropa” » Dezvăluiri despre scene violente în vestiar + replică dură: „Și-a îngropat el mintea! Spune doar prostii”

Bogdan Panait, conflict cu Dorinel Munteanu în perioada de la FC Vaslui: „M-a dat afară de la antrenament!”

„Îl respect foarte mult pe Dorinel, este un antrenor foarte bun.

A existat o discuție, făceam un joc-școală la antrenament, când dânsul încă juca, era jucător-antrenor. Eram doi fundași centrali, eu și Mardare.

Dânsul juca mijlocaș defensiv în fața noastră și nu i-am pasat dânsului, am văzut o altă soluție și a oprit jocul. Mi-a zis: «Tu ai ceva cu mine, nu vrei să-mi dai mingea!».

Am rămas puțin, așa... nu cred că a procedat cum trebuie. Mi-a zis să tac din gură, să ies din antrenament. A fost o discuție poate forțată, căutată”, a relatat Panait în prima fază.

Bogdan Panait: „Mi-a sunat telefonul în autocar, cu două ore înaintea meciului. M-a scos din lot!”

„Apoi am ajuns în România, era prima etapă de campionat. Noi veneam cu două ore înainte de meci, venea autocarul la Huși și ne lua. Eram 19, lua tot timpul cu unul în plus, în caz că se întâmplă ceva. Era primul meci la care au venit părinții mei la Vaslui, i-am invitat să vină.

Mi-a sunat telefonul în autocar, cu două ore înainte de meci. Am răspuns, erau părinții, să mă întrebe unde am lăsat invitațiile la meci. El s-a întors brusc din față, de pe primul scaun, m-a văzut că vorbesc la telefon cu două ore înainte de meci și m-a scos din lot.

Nu știu dacă era vreo regulă să nu vorbim la telefon în autocar, alții o făceau. Mi-am asumat, erau părinții mei până la urmă, s-a întâmplat cu două ore înainte de meci. Nu am înțeles asta. Apoi, la următorul meci, cu Dinamo, am jucat titular și m-a pus căpitan”, a completat fostul fundaș central.

Mai multe știri de actualitate:

El a fost inamicul 1 al fanilor dinamoviști » Moment inedit surprins în prima repriză a meciului cu Sepsi

Șocat de discursul lui Constantin Budescu: „Cum mai retragi vorbele astea? Doar în fotbalul românesc ar mai putea continua la club”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  01 August 2023, 08:45

Panait? Cine este acest mare fotbalist?

nicto
nicto  •  01 August 2023, 07:10

n-ai avuit noroc de Ganea... sa vezi cum e sa te certi cui antrenorul... te-ai certat da nu esti sigur... te-a scos dar imediat te-a pus capitan... ai ceva cu Dorinel...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează