FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Bogdan Stelea nu dă nicio șansă demersurilor lui Gigi Becali: „Dacă Burleanu face asta, toți vor cere același lucru”

Foto: Bogdan Stelea
Foto: Bogdan Stelea

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 09:59 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 10:23

Prezent la deschiderea etapei de la București a turneului Superbet Chess Classic, Bogdan Stelea (55 de ani) nu s-a ferit să vorbească de fotbal, dar și de problemele care sunt acum la nivelul primei divizii.

Fostul portar a comentat doleanța lui Gigi Becali, care vrea să-l schimbe pe Kyros Vassaras de la conducerea CCA, și a vorbit despre o eventuală întâlnire a patronului roș-albaștrilor cu Răzvan Burleanu.

U Cluj l-a angajat pe „omul care i-a descoperit pe Falcao, Griezmann și Joao Felix”
U CLUJ
U Cluj l-a angajat pe „omul care i-a descoperit pe Falcao, Griezmann și Joao Felix”

VIDEO. Bogdan Stelea: „Dacă s-ar întâlni, ar exista un precedent”

„Nu cred că domnul Burleanu îi va onora vreo așteptare lui Gigi Becali referitoare la arbitraj. Becali a spus ceva și despre plecarea domnului Vassaras, iar asta nu o să se întâmple niciodată. Dacă Burleanu s-ar întâlni cu Gigi Becali, s-ar crea un precedent și ar fi nevoit să se întâlnească și cu ceilalți, dacă ar avea probleme”, a spus Bogdan Stelea.

Campion al României cu Steaua și Dinamo, Bogdan Stelea s-a declarat nemulțumit și de actualul arbitraj din Superliga. 

„Arbitrajele nu s-au reglat deloc. Pe tot parcursul anului au fost probleme. Nu cred că se pot îndrepta de la o zi la alta. Există greșeli și acum cu implementarea VAR-ului. Ar trebui să știm unde suntem. Dacă aceste greșeli se fac pentru că arbitrii noștri n-au valoare, că pot greși pentru că nu înțeleg anumite lucruri sau o pot face intenționat”, a mai explicat Bogdan Stelea.

În play-off mai rămân cam două echipe care să se bată de pentru primul loc, iar șansa le revine celor de la Farul și FCSB. Pentru spectatori, dar și pentru mine ar fi perfect ca titlul să se dea în ultima etapă.

Bogdan Stelea

Citește și alte știri:

Farul și Rapid se înfruntă pentru un vârf din Superligă! Hagi i-a relansat cariera

Îl mai recunoști? Suporter surpriză la Voluntari - Mioveni și o părere sinceră: „Nivelul a scăzut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Mai 2023, 12:00

...nu exista libertate in general si nici responsabilitate in general ...

Cornel60.
Cornel60.  •  06 Mai 2023, 11:36

Soluția deblocării: REFORMAREA DE SUS ÎN JOS A FRF, CCA ȘI LPF. Tot ceea ce se discută și se dezbate până la această soluție este "vânare de vânt", pur și simplu, pierdere de timp.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează