FOTBAL  »  Superliga  »  RĂBUFNIRE

Doi portari uriași ai României nu se pun de acord » Bogdan Stelea, ripostă în studio: „Poți să te superi pe mine, dar ce vrei tu se făcea în comunism!”

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 08:00 / Actualizat joi, 04 mai 2023 10:59

Bogdan Stelea, fostul portar al echipei naționale, a avut o reacție dură în direct, când a venit vorba despre strategiile echipelor privind postul de portar.

În timp ce vorbea despre transferurile plănuite de Rapid în vară, Victor Angelescu, unul dintre finanțatorii giuleștenilor, a fost întrebat dacă formația sa va aduce și un portar.

„Să aibă concurență Moldovan”, a fost remarca lui Helmut Duckadam.

Ilie Dumitrescu, intermediar la vânzarea FCSB: „Au negociat și pentru Palat! Când să ajungem la întâlnire, îmi vine notificare: «Vreau 40 de milioane de euro!»”
FCSB
Ilie Dumitrescu, intermediar la vânzarea FCSB: „Au negociat și pentru Palat! Când să ajungem la întâlnire, îmi vine notificare: «Vreau 40 de milioane de euro!»”

„Avem un portar U21 foarte talentat (n.r. - Codruț Sandu, 17 ani). Dacă va fi nevoie, va apăra el. Îl avem și Drăghia. E greu să aduci un portar de nivelul lui Horațiu Moldovan și să îl ții rezervă. Drăghia are multe meciuri în Liga 1 și îl putem folosi oricând. Și avem și un portar tânăr care apără foarte bine și în care avem încredere”, a spus Victor Angelescu în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Bogdan Stelea s-a enervat în direct

Prezent în studio, Bogdan Stelea, fost portar al „Generației de Aur”, a avut o reacție categorică.

„Asta cu concurența nu o înțeleg. Mi se pare de pe vremea comunismului. Vorbesc serios! Poți să te superi pe mine, Helmut. Dar nu o înțeleg”, a declarat Stelea.

„De ce se mă supăr? E părerea mea”, a adăugat Duckadam și a avut un dialog cu „Arnold”.

Bogdan Stelea: „Nu am înțeles niciodată concurența la portari. Alegi un portar, știi ce poate să facă. Aaa, că într-un moment are nevoie să stea o etapă sau două pentru că are probleme, OK. Dar el trebuie să fie portarul tău. Și cu asta, basta! Stilul italian mi se pare perfect. Uite ce se întâmplă cu Tătărușanu și Maignan (n.r. - portarul român are statutul de rezervă și a fost titular cât timp francezul a fost accidentat). Nu am înțeles-o niciodată asta cu: «Hai să aducem unul care e de aceeași valoare cu titularul». Când apără unul, când apără altul... Și îi zăpăcim pe amândoi. Nici unul nu mai știe de el”.
Helmut Duckadam: „Dar trebuie să ai un portar de rezervă tânăr. Pe care să-l pregătești”.
Bogdan Stelea: „Nu. Eu prefer un portar de rezervă cu experiență, de 33-34 de ani. Și când intri, să știi că nu îți greșește”.

VIDEO Totul despre Farul - Rapid

Citește și: 

Ce au aflat casele de pariuri? Modificare ciudată a cotelor pe axa Farul-FCSB-CFR în privința luptei pentru titlu!

Hagi și Petrescu vor lua foc » Paradox total în lupta la titlu: cum poate fi FCSB campioană cu mai puține puncte decât Farul și CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
laur_gr
laur_gr  •  05 Mai 2023, 23:15

Cum de s-au gandit la misoginism?? Un om mai *** s-ar fi gandit la nationalitate. Adica turneu in Spania, jucatorul din Spania primeste un tort mai mare decat cineva de alta nationalitate. DAAA...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inshallah
inshallah  •  05 Mai 2023, 15:27

E bine sa stim ce ar face stelea daca ar fi antrenor. Daca ar fi

dandana
dandana  •  05 Mai 2023, 09:52

Eu cred ca la portar sunt acoperiți și au. Să aduce dubluri este util, nu ști când se rupe, cum intră ghinionul și te trezești fără. Dar după mine mingea nu trebuie sa ajungă des la portar, deci aia este formație care aduce jucători talentați. Mijlocași trebuie sa recupereze și sa țină de minge, atacantul sa dea gol cum o prinde. Dar în România ii avem așa slabi ca joca fcsb cu ultima clasată și ia bătaie. Asta este marea problemă, ca este voluntari sau CFR au aceeași valoare. Adică jucători care nu merită iin liga 1-a. În loc sa căutăm noi unul bun, aducem de la alți care ii aruncă. Și noi vrem în Europa ca suntem mari și tari. Nu suntem cel mai slab campionat din Europa, și asta ne-a arătat Moldova care se bătea de la egal la egal cu real Madrid. Investind iei și bani, nu investești atunci ești un nimic în fotbal. Vrem sa vindem jucători buni dsr sa și câștigăm campionate. Ei pleacă de copii și se ratează acolo, tu ai mai multa pierdere decât dacă ii țineai. Asta este România! În România joaca fotbal doar patroni și conducători certându-se la TV

Vezi toate comentariile (11)
Comentează