FOTBAL  »  Superliga  »  PERTROLUL - ASTRA 1-1

Bokila şi-a fixat obiectivul pentru finalul de campionat: "Vreau locul 2, nu Cupa!"

Coafura lui Bokila l-a deranjat pe Gigi Becali, care a declarat că nu l-ar transfera pe acesta în Ghencea dacă nu trece pe la frizer
Coafura lui Bokila l-a deranjat pe Gigi Becali, care a declarat că nu l-ar transfera pe acesta în Ghencea dacă nu trece pe la frizer

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 19:04

Atacant al Petrolului, Jeremy Bokila spune că-şi doreşte mai mult poziţia secundă în campionat decît să-şi treacă în palmares trofeul Cupei României.

- Jeremy, doar un punct în faţa Astrei după ce-aţi controlat jocul!
- Da, din păcate. Sînt foarte dezamăgit şi trist pentru acest rezultat. Ne doream foarte mult să cîştigăm acest meci pentru că aveam nevoie de puncte. Am jucat mult mai bine ca Astra, dar am ratat mult şi dezamăgirea e mare...

- Pandurii a fost învinsă acasă de Braşov...
- Am auzit înainte să intrăm pe teren... Cu atît mai mare este dezamăgirea. Am jucat acasă în faţa publicului nostru şi victoria era importantă. Mai urmează două meciuri în campionat, unde sîntem obligaţi să scoatem 6 puncte.

- Antrenorul vostru a comentat arbitrajul...
- Nu e treaba mea, fiecare arbitru face lucruri bune, dar mai şi greşeşte. Nu putem să dăm vina pe arbitraj, e vina noastră că am pierdut două puncte cu Astra.

- Vine meciul din Cupă de marţi. E principalul vostru obiectiv?
- E important să cîştigăm Cupa României pentru că am aduce un trofeu la Ploieşti, dar pe mine nu mă încîntă cu nimic.

- Cum aşa?
- Eu vreau să terminăm campionatul în spatele Stelei, nu pe locul 3 sau 4. Cupa e un trofeu important, dar eu vreau să termin pe locul doi acest campionat.

- Totuşi cîştigarea unui trofeu nu e mai importantă decît locul 2?
- Pentru mine nu e aşa! Vreau să cîştigăm trofeul, dar e mult mai important să terminăm acest sezon pe poziţia secundă.

- Cu cine îţi doreşti să joci finala Cupei?
- Chiar nu mă interesează. Am făcut meciuri egale atît cu CFR Cluj, cît şi cu Astra în acest sezon.

- Pentru finala Cupei peste 20.000 de suporteri vor fi la Bucureşti.
- E o bucurie că vom juca în faţa unui număr enorm de suporteri de-ai noştri. Sper să nu-i mai dezamăgim la vreun meci aşa cum am făcut-o azi.

"Nu am ofertă de la Steaua!"
Întrebat de interesul Stelei pentru el şi despre un posibil transfer în Ghencea în această iarnă, congolezul de 24 ani a răspuns ironic: "Eu nu citesc ziarele din România pentru că nu înţeleg limba. La fel, nu mă uit nici la televizor. Eu chiar nu am vorbit cu Gigi Becali. Eu tot aud că mă doresc cei de la Steaua, dar sînt numai vorbe. Sincer să fiu, cu mine nu a vorbit nimeni şi nu am nici o ofertă de la Steaua. Momentan eu mă concentrez la activitatea mea de la Petrolul pentru că am făcut un sezon foarte bun în acest an"

Un nou look al vedetei Petrolului!
La meciul terminat la egalitate, 1-1, contra celor de la Astra, Jeremy a etalat o nouă freză. Acesta a fost tuns de colegul său, Soni Mustivar, cu cîteva zile înaintea partidei. Nu e pentru prima dată cînd atacantul apelează la un stil propriu, dar o dată cu un posibil transfer în Ghencea acesta ar avea probleme. Patronul Becali nu e de acord cu asta: "Am văzut cum e tuns şi eu la Steaua nu accept aşa ceva! O să-i spun cînd o să-l întîlnesc prima oară să-şi schimbe stilul".

15 este numărul golurilor marcate în acest sezon al Ligii 1 de Jeremy Bokila, al doilea golgeter al campionatului după Raul Rusescu

"Mai avem două finale de jucat, cu U Cluj şi cu Gaz Metan. Trebuie să le cîştigăm ca să sperăm la podium" ( Jeremy Bokila, atacant Petrolul)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
pustiuxp
pustiuxp  •  20 Mai 2013, 11:24
Postat de ultras.nationalist pe 20 Mai 2013, 02:09

Zice ca pentru el este mult mai important sa ocupe locul 2, si pune cupa pe plan secund,ceea ce este cel putin deplasat! Pentru mine cupa are aproape aceeasi valoare ca si campionatul....pe cand locul 2....te pisi pe el!

Da cupa este un trofeu are o semnificatie este ceva palpabil si important,dar tot locul 2 ofera un meci mai putin in drumul Petrolului catre grupele Europa League.

bog_1
bog_1  •  20 Mai 2013, 10:19

Daca ne vor lasa sa jucam fotbal vom termina pe podium in acest an. Din pacate am observat in ultimele 3 etape arbitraje tendentioase si ostile Petrolului, arbitraje facute sa rupa jocul cursiv si sa enerveze jucatorii in teren. Ce am vazut sambata din partea ungurului Kovcs a fost o mizerie ! a fluierat absolut orice si mai toate deciziile impotriva Petrolului. Se trage urmatoarea concluzie: anumite echipe si-au platit pozitiile finale din campionat la inceputul sezonului sau pe parcurs si in ultimele 5 etape se ocupa arbitrii pt indeplinirea obiectivelor. Suspectele principale ar fi Astra si Dinamo, care au facut orice sa se mentina in top si sa-si asigure un loc de Europa necinstit !

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  20 Mai 2013, 02:09
Postat de gabrii pe 20 Mai 2013, 01:58

incredibil...omul zice ca vrea cupa dar ca isi doreste enorm sa fie pe 2 nicidecum ca nu-l intereseaza cupa cum lasati voi sa se-nteleaga!

Zice ca pentru el este mult mai important sa ocupe locul 2, si pune cupa pe plan secund,ceea ce este cel putin deplasat! Pentru mine cupa are aproape aceeasi valoare ca si campionatul....pe cand locul 2....te pisi pe el!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează