FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL, MIERCURI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bokila şi Hamza pînă dimineaţă în club! » În ultimul week-end dinaintea Supercupei, atacanţii Petrolului s-au distrat în localurile din Bucureşti

Foto: wowbiz.ro +1   FOTO
Foto: wowbiz.ro

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 iulie 2013 20:51

Jeremy Bokila, 24 ani, şi Younes Hamza, 27 ani, nu au mai ajuns vineri la Ploieşti după revenirea în ţară din cantonament. Cei doi atacanţi au preferat să petreacă în cluburile din Capitală, unde au dansat, băut şi fumat toată noaptea, conform wowbiz.ro.

Spre dimineaţă, cei doi au luat-o pe drumuri diferite, fiecare fiind însoţit de cîte o domnişoară cunoscută în club. După despărţirea de colegul său din atacul "lupilor galbeni", tunisianul Hamza a continuat petrecea alături de noua prietenă într-un local de manele din zona Drumul Taberei, pînă în jurul orei 8:00.

Deşi această escapadă vine cu puţine zile înaintea Supercupei, conducătorii Petrolului nu s-au arătat deranjaţi şi chiar au precizat că cei doi atacanţi nu vor fi penalizaţi în nici un fel, avînd în vedere că evenimentul s-a petrecut în timpul liber.

"Au fost în timpul lor liber. Sub nici o formă nu vor fi penalizaţi. Este dreptul lor să se distreze în vacanţă, după o perioadă grea de cantonament"
Andi Crîngu, director executiv Petrolul

16 goluri în 31 de meciuri a marcat Bokila sezonul trecut în campionat

13 goluri în 28 de meciuri a marcat Hamza sezonul trecut în campionat

2.800.000 de euro este cota lui Bokila în acest moment, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de. Hamza valorează 1.900.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
alepetrolul
alepetrolul  •  09 Iulie 2013, 15:44

Destul de curios pana acum nu prea vuia jsp-ul despre Petrolul dar acum inaintea unui meci cu steaua au aparut stirile negative. Parca si inaintea meciului din campionat a aparut un articol negativ la adresa Petrolului tot din partea unei domnisorici ce se vrea reporterita!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  09 Iulie 2013, 14:40

mai, astia si la cluburi tot in tricouri merg ?! foarte...graitoare, poza gsp. ca tot fumul si ceatza platita de cel in cantonament.

octavyus
octavyus  •  09 Iulie 2013, 11:26

Dragi ziaristi, Stim ca de cand Becali nu mai e liber, Stelei ii merge greu si are nevoie mare de suportul dvs. Totusi, am rugamintea sa nu mai aruncati cu noroi in Petrolul, atata vreme cat chiar si conducerea clubului este de acord cu iesirea baietilor in club. Va rog insistent, lasati Petrolul in pace, oricum vor castiga SuperCupa! Scrieti despre fotbal, nu transfotmati GSP in fratele mai mare al Can Can-ului. Hai Petrolul!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează