FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Boloni: "Becali nu are capacitate intelectuală de a conduce un club de talia Stelei"

boloni
boloni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2010 00:00

Ladislau Boloni a vorbit la GSP TV despre numirea lui Ilie Dumitrescu, despre Victor Piţurcă şi despre ce crede dumnealui că se va întîmpla cu Steaua

"Eu cred că trebuie să întoarcem puţin la Piţurcă. Steaua a pierdut o şansă imensă pentru a redeveni o forţă. Se putea ajunge la un numitor comun cu spectatorii atît timp cît Piţurcă era prezent la echipă.

De ani de zile, la Steaua, se petrec lucruri ilogice. Fiecare antrenor din România, inclusiv eu, dacă se va vorbi că voi lucra în România, gîndul meu mă va duce la Steaua. Toţi visăm să ajungem la o echipă mare cum e Steaua, Dinamo, Cluj, Rapid.

Noi, antrenorii, avem un orgoliu care ne împinge să acceptăm propuneri de genul celeia de a antrena Steaua

Steaua este în mîna unui om care îşi bate joc de acest club pentru că nu are capacitatea intelectuală de a conduce un asemenea club", a spus Boloni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
alin979
alin979  •  11 August 2010, 19:03

Alt ungur care-si da cu parerea..Pai ce pla mea au mah ungurii astia cu Stiaua?!Nea Imi,Boloni???Stoaia e echipa de romani bai,sa va fie clar,da?

elemental
elemental  •  11 August 2010, 18:43

Decizia comuna si unanima a ALSS, AISS, a Peluzelor Nord si Sud si a grupurilor organizate de la Tribuna a doua, este de a nu se prezenta la meciul de luni, 16 august, in compania formatiei Victoria Branesti. fcsteaua-ro

florin23_dodo
florin23_dodo  •  11 August 2010, 18:36

mi se face parul maciuca cand ii aud pe copii astia cu "respect" atribuit multor persoane de toata sila.iar daca boloni e la fen de stelist cum e de nationalist m-am convins. S-au a-ti uitat cum a fugit de la nationala pt. cativa euro in plus. PS. nici eu nu il suport pe becali dar asta nu inseamna ca toti(piturca,boloni,etc) au dreptate si eu nu.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează