FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Boloni negociază cu CFR Cluj » Spre Gruia, via Paris

Ladislau Boloni, Boloni, Standard Liege
Ladislau Boloni, Boloni, Standard Liege

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Oficialii clujeni au negociat marţi cu Loţi Boloni în capitala Franţei. Fostul selecţioner a cerut timp înainte de a lua o decizie

Ladislau Boloni a devenit favorit pentru a-l înlocui pe Mandorlini pe banca CFR-ului. Fostul tehnician al lui Standard Liege s-a întîlnit marţi la Paris cu şefii clujeni, discutînd despre o posibilă colaborare.

Boloni (57 de ani) a primit o propunere clară: "Vino la CFR ca să fii campion al României. Două titluri în doi ani!". Loţi nu vrea să ia o decizie pripită, fiind cunoscut, de altfel, drept un tehnician care îşi analizează meticulos fiecare mişcare. "Nu-mi stă capul la un contract acum. Nu mă grăbesc", a mărturisit ieri tehnicianul, fără să infirme însă discuţiile cu şefii de la CFR.

Ce vrea Boloni
Apropiaţi ai lui Loţi au explicat ce solicită antrenorul înainte de a analiza un contract: organizare perfectă, de la juniori pînă la prima echipă, obiective ambiţioase şi mijloace pentru atingerea acestora, un departament de scouting bine pus la punct şi o situaţie financiară care să evite, în vestiar, tensiunile legate de o eventuală neplată a drepturilor financiare. "E un profesionist şi un om meticulos. Va analiza fiecare detaliu", spun apropiaţii săi.

6 echipe de club a antrenat Boloni în cariera sa: Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, Monaco, Al-Jazeera şi Standard Liege

Pro şi contra Mandorlini
"Nu ne permitem să facem paşi greşiţi", a declarat preşedintele Iuliu Mureşan, punîndu-l, practic, pe Mandorlini în faţa unui ultimatum. Ori cîştigă cu Dinamo, ori pleacă. Şefii din Gruia apreciază la Mandorlini faptul că "ştie fotbal". N-au înţeles însă de ce echipa a clacat la Galaţi fără să pună probleme adversarului şi nici de ce Mandorlini a absentat miercuri de la antrenament. Italianul are probleme şi cu jucătorii, care se plîng că nu-i înţeleg indicaţiile. Mandorlini are o clauză de reziliere imensă: 800.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  11 Martie 2010, 12:11
Postat de pe 11 Martie 2010, 02:29

sambata venim peste voi. MU * IE UNGARIA

In fiecare sambata va astept la "Sapte strazi" sa va dau palme....

 •  11 Martie 2010, 11:20

cred ca daca vine boloni clujul va fi mult mai periculoasa,are jucatori buni si cred ca boloni va sti sa ii puna in valoare.eu sunt stelist si vreau ca STEAUA sa cistige campionatul dar daca vine boloni la cluj atunci va fi foarte greu.

 •  11 Martie 2010, 10:51

"Vino la CFR ca să fii campion al României. Două titluri în doi ani!". CATA EXACTITATE SI PRECIZIE. FELICITARI MAI "SPECIALISTILOR".

Vezi toate comentariile (10)
Comentează