FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Bomba" Bokila s-a fîsîit » Petrolul a dovedit că congolezul e cu salariul la zi şi a cerut suspendarea lui

Bokila era văzut de stelişti ca o soluţie pentru atac.
Bokila era văzut de stelişti ca o soluţie pentru atac.

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 ianuarie 2013 10:30

Transferul congolezului la Steaua, anunţat de patron ca sigur, a căzut ieri după ce Petrolul a făcut dovada plăţilor la zi către jucător şi a solicitat la LPF suspendarea lui.

Gigi Becali l-a dat pe Bokila la Steaua joi seară, iar ieri la prînz a spus că transferul nu se va mai realiza. "Dacă Petrolul spune că e cu plăţile la zi şi a anunţat acest lucru şi la Ligă, atunci nu mă mai interesează Bokila. Înseamnă că a fost un bluf al impresarilor", a declarat Becali.

Nu numai că ieri, cînd patronul din Ghencea aştepta ca agenţii congolezului să vină cu decizia că Bokila e liber, nu s-a întîmplat acest lucru, dar atacantul de culoare a aflat că există un memoriu depus la LPF din partea Petrolului, care solicită suspendarea lui pînă la vară.

"E plătit la zi, chiar o lună în avans!, niciodată n-am avut întîrzieri, cerem să fie suspendat deoarece nu s-a prezentat la reunire", au anunţat oficialii ploieştenilor. Bokila, care a revenit joi dimineaţă în România, a reacţionat şi el: "Am fost indus în eroare de impresarii mei, voi reveni la echipă".

"Luaţi-vă gîndul de la Bokila, nu mai vine la Steaua. Punct", a adăugat şi Becali. Steaua ratează astfel al patrulea atacant în această perioadă, după Tembo, Alexe şi Pena.

48.000 de euro e suma pe care Bokila a încasat-o numai din contractul cu Petrolul în ultimele 6 luni

"În cantonamentul din Antalya vor reveni la antrenamentele cu echipa şi Tatu, şi Iancu, îi avem în continuare pe Rusescu, Nikolici, Rocha şi Costea, deci sîntem acoperiţi în atac, nu va mai sosi nimeni" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Avem nevoie de un atacant, dar nu neapărat pentru dubla cu Ajax. Nu trebuie să ne grăbim şi să aducem un jucător acum doar de dragul de a lua pe cineva. Să avem răbdare, poate în vară găsim un vîrf de mare valoare" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Mihai Costea va exploda"
Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre ultimele probleme pe care le-a avut cu Mihai Costea la meciul amical cu Ferencvaros.

"Eram supărat şi pe Adi Rocha, nu doar pe Mihai Costea, pentru că nu este normal să intri cu o asemenea atitudine. De exemplu, la antrenamente ambii marchează goluri fabuloase, rămînem chiar uimiţi de ce fac ei. Mihai este un jucător incredibil, e greu să-l ţii şi are o viteză excelentă, dar la meciuri nu se vede nimic din ce facem la pregătire. El vrea să ajungă la un nivel şi să-i spună toată lumea «Băi, Mihai Costea e fotbalist!». Dar trebuie să-şi arate inteligenţa pe teren! Nu cred că duce o viaţă dezordonată, dar probabil trebuie să încercăm altceva cu el", a precizat Reghe.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
torque1981
torque1981  •  04 Februarie 2013, 14:12
Postat de drunk_driver pe 26 Ianuarie 2013, 10:48

Vaaaaaiiii Bochila :(((((( Hai la Steaua !!!! Nu mai putem fara dumitale :((((

Macar de am scapa de el - ce bine i-ar sta in rosu si albastru dar n-avem noi norocul asta. :(((

torque1981
torque1981  •  04 Februarie 2013, 14:09
Postat de pircusandrei pe 27 Ianuarie 2013, 09:13

Baiatul asta merita un tratament special din partea suporterilor,la cat si-a batut joc de toata lumea!!

Vine si tratamentul ca mai e putin :)))

mandpv964
mandpv964  •  31 Ianuarie 2013, 23:19
Postat de sosof pe 27 Ianuarie 2013, 01:43

Cata dreptate ai !!! Inculturistii ne conduc de 23 de ani... Încet Încet ma gândesc, ca mai bine învățam limba maghiara și aveam alte granițe, decât cu gunoaiele de olteni, mitici și moldoveni ... nu mai vorbesc de tzigani ... (handicapații de parlamentari au votat rromi) ... Ce țară frumoasa avem, păcat ca e locuita !!!

Ce-i amice ,te supara adevarul?Tot tapinar ramai.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează