FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Bombă la Astra! Dinu Gheorghe şi-a dat demisia!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 20:36

Dinu Gheorghe a dezvăluit că a renunţat azi la funcţia de preşedinte al Astrei Giurgiu, discutînd deja cu finanţatorul clubului, Ioan Niculae, încheierea colaborării. "Vamă" era la Astra din martie 2012."Am vorbit azi cu Ioan Niculae şi am încheiat conturile cu Astra. E dorinţa mea, sper să fi luat cea mai bună decizie. N-a fost uşor, datorită relaţiei cu domnul Niculae, cu jucătorii, nici nu mi-am luat rămas bun de la ei. Ar fi normal s-o fac, dar mi-e foarte greu. Am reuşit performanţe extraordinare cu acest grup.

Am mai vrut să fac asta în vară, după Supercupă, am avut acest impuls, am discutat cu domnul Niculae chiar pe gazon, dar mi-a zis că trebuie să continuu.

Nu am nici o altă ofertă. E greu să spun dacă voi mai lucra la un alt club din Liga 1.

Bugetul a fost cam 6 milioane de euro pe an cît am stat eu acolo. Performanţa obţinută a meritat investiţia, cred eu. Să nu uităm stadionul făcut, sînt mîndru de ce am reuşit cu toţii acolo. Am pierdut multe zile şi nopţi, am avut multe emoţii cu cerinţele UEFA şi dreptul de a evolua acolo în cupele europene", a declarat Dinu Gheorghe la Digisport.

"Nu pot să spun că ştiam deja, dar fuseseră nişte discuţii.  S-au făcut lucruri frumoase la Astra cît timp Dinu Gheorghe a fost lîngă noi. Nu ştiu dacă va fi mai grea colaborarea cu patronul fără domnul Gheorghe. Asta vom vedea de mîine"
Constantin Budescu, atacant Astra

Citește și:

„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”
Superliga
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (50)
aldo_m
aldo_m  •  05 Noiembrie 2014, 10:22

a trecut vremea conducatorilor care aranjau cu arbitri directele si INDIRECTELE avem nevoie de un fotbal curat

magura
magura  •  04 Noiembrie 2014, 13:46
Postat de saviola2_8 pe 04 Noiembrie 2014, 09:14

foarte antipatic personajul, niciodata nu mi-a placut tipul,un ingamfat care-mi pare paralel cu fotbalul. nu stiu de ce il lauda unii ca e mare `manajer` dar el e din teapa lui `mimi` si alti maskarichi din fotbalul nostru. In Romania nu exista MANAGERI sau presedinti de club! sunt doar niste pupan dosuri, pacalici, pusi pe scanadal, paravane intre jucatori si patroni! cine urla mai mult cica e cel mai bun manajer! Nu avem noi asa ceva! cel putin de cand ma uit eu la fotbal! adevarul e ca atunci cand ai patroni precum borcea, nicuale, jiji, pinalty etc nu poti avea pretentia sa ai manageri adevarati,cum e in anglia de ex. Oricum , Mure Dinu vouma, sper sa nu te mai vad la tv vreodata!

Pai era antipatic deoarece RAPID o cam batea pe steoaia pe unde o prindea in acea vreme, cand era el presedinte. Comparatia intre el si meme, e ca de la cer la pamant sau de la un profesionist (Dinu) la un neavenit (MM).

magura
magura  •  04 Noiembrie 2014, 13:44
Postat de alexbibirica1 pe 04 Noiembrie 2014, 10:49

de la anu' .... astra va deveni echipa de pluton ! nicolae nu va mai investi in fotbal ! mai ales ca aceasta echipa,nu are suporteri adevarati ... ci doar d'aia desenati !

Exact cum are si steoaia... adica SIMPATIZANTI!!!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează