FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cadou la propria aniversare » Gestul cu care Dario Bonetti „le-a intrat la inimă” fanilor dinamoviști

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de - Publicat joi, 05 august 2021 16:46 / Actualizat joi, 05 august 2021 17:38

Dario Bonetti a achiziționat câteva zeci de bilete ieri, cu ocazia împlinirii a 60 de ani, și i-a impulsionat și pe fani să continue susținerea dinamoviștilor.

Dinamo a avut doi sărbătoriți ieri. Fosta Gheată de Aur, Dorin Mateuț, a împlinit 56 de ani, actualul antrenor al "câinilor", Dario Bonetti, a schimbat prefixul, 60 de ani. 

Italianul a ținut să marcheze ziua sa de naștere printr-un cadou pe care el îl face roș-albilor. Bonetti a publicat o fotografie pe Facebook prin care a arătat că a cumpărat câteva zeci de bilete virtuale pentru meciul de duminică, de la Buzău, cu Chindia. Achiziția de tichete virtuale este una dintre căile de finanțare ale clubului în 2021.

„Un mic gest”

Totodată, Bonetti a postat un video în care face apel la suporteri să continue să sprijine Dinamo: „Ciao a tutti! Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru că au cumpărat bilete la meciul cu Academica. Suntem mulțumiți de rezultat, în primul rând, pentru suporteri, dar și pentru băieți, care au jucat cu mult angajament. 

Sperăm ca la următorul meci, de la Buzău, să vină mulți suporteri, iar cei care nu vor putea fi prezenți pe stadion, ascultați-mă, cumpărați bilete virtuale! Pentru că în acest moment este important să fim alături de echipă și să o ajutăm pe orice cale, chiar și cu un mic gest. Vă îmbrățișez pe toți și forza Dinamo”

2009este anul în care Dinamo, pregătită de Dario Bonetti, a reușit „Minunea de la Liberec” și s-a calificat în grupele Europa League, prima și singura dată în această competiție

9echipe a antrenat Bonetti până acum: Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Târgu Mureș și Dinamo București

Citește alte știri despre Dinamo:

Memoriul lui Paul Anton a fost pe masa FRF! Atac dur după anunțul Comisiei: „O rușine!”

Ce talent a pierdut Dinamo! » Juniorul a plecat gratis și a semnat cu Genoa

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
creeperno115
creeperno115  •  05 August 2021, 22:49

Daca ne salveaza sezonul asta, Bonetti merita contract pe viata

rocky5
rocky5  •  05 August 2021, 21:05
Postat de dumitru82drugan pe 05 August 2021, 17:57

Se pricopseste el si Muresan cand se va permite transferurile

Când se vor permite! Fcsb-istule!:)

valyomanyd
valyomanyd  •  05 August 2021, 19:12
Postat de paolo12 pe 05 August 2021, 17:42

Parca vad ca aduce si asta bani de-acasa, ca si strambu’! Ca de salarii…

Iosife, de prost ce esti nu ai cum sa stii ca in insolventa e obligatoriu sa platestu salariile !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează