FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bonetti a rupt Dinamo în două! » Ceartă la vîrf între Cornel Dinu şi Vladimir Cohn

Dario Bonetti a ajuns sămînţă de scandal.
Dario Bonetti a ajuns sămînţă de scandal.

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 noiembrie 2012 23:52

Cornel Dinu îl critică dur pe italian, în timp ce fostul acţionar, Cohn, îl pune la zid pe Mister. Şefii se gîndesc la soluţii pentru înlocuirea lui Dario.

Înfrîngerea cu Vaslui, dar mai ales jocul foarte slab al lui Dinamo, i-a înfuriat pe şefii clubului, care, deşi se feresc de reacţii oficiale, se gîndesc la înlăturarea lui Dario Bonetti. Zilele acestea urmează o şedinţă, iar dacă se va hotărî ca italianul să fie demis, acţionarii vor trebui să-i plătească acestuia o despăgubire de 200.000 de euro!

"Să angajăm un detectiv!"
Dario Bonetti a reuşit să-i rupă pe dinamovişti în două. Pînă şi unii dintre cei mai înfocaţi suporteri îi cer demisia pe forumurile fanilor, acţionarii au păreri împărţite, iar Cornel Dinu şi Vladimir Cohn sînt la cuţite din cauza italianului.

"Trebuie un detectiv să depisteze ce joacă Dinamo şi cum au fost plasaţi jucătorii pe teren de Bonetti. Nu se poate ca după atît timp să nu ai o idee despre zonele în care jucătorii dau cel mai bun randament! E primul joc al lui Dinamo în care primul şut pe poartă a venit în minutul 47, iar al doilea, şi ultimul, în minutul 86, prin Cătălin Munteanu. Cînd îi pui pe fotbalişti să se antreneze urcînd scările, lucru care nu se mai face de pe vremea lui Teaşcă, ce pretenţii să ai?! Ăsta e antrenamentul de bază din ultimul timp, zece scări urcate, zece coborîte! Parcă sînt negrii aceia care cărau în spate sacii cu pămînt în căutarea mormîntului lui Tutankamon. Bonetti nu are nici o vină că a ajuns aici, el face parte din categoria quaquaraqua în Italia, adică acei oameni care fac zgomot fără să aibă nici un conţinut!", a declarat Cornel Dinu.

"90 la sută din meciurile antrenate de Dinu au fost blat!"
Vladimir Cohn, fostul acţionar al "cîinilor", a reaprins un război vechi de mai bine de un deceniu cu Dinu. "Eu nu pricep cum îşi permite un antrenor precum Cornel Dinu să vorbească defăimător despre un alt antrenor, Dario Bonetti. Dinu ca jucător a fost imens, dar ca antrenor şi conducător a avut carenţe mari. 90 la sută din meciurile antrenate de el au fost blat! Aşa că să nu mai ţină el lecţii despre alţi antrenori! Într-o lume pe care el o vrea civilizată nu se poate să faci ceea ce face el, mai ales că şi Dinu, şi Bonetti sînt angajaţi la Dinamo. La Kosice ce minuni de vitejie a făcut? Şi a avut fotbalişti mai buni decît Grigore sau Koulibaly, în care aruncă pietre".

Dinu: "Pe Cohn îl prinde ecoul prin casă!"
Cornel Dinu i-a răspuns acid lui Vladimir Cohn. "La ce te poţi aştepta de la o canalie, care nu are nici o legătură cu fotbalul, cu Dinamo şi cu societatea românească?! În afară de bîrfă ordinară şi de faptul că şi-a lovit toţi prietenii fără nici un scrupul este firesc să-l prindă ecoul prin casă pe fond de senilitate accentuată, care îl deosebeşte radical în rău de poporul din care face parte şi căruia prin comportamentul pe care îl are îi creează repulsie. Trebuie să fii teribil de malefic ca să ajungi la o asemenea performanţă. Singura lui legătură cu sportul e că a fost copil de mingi la polo, le arunca mingea în bazin lui Kroner, Zahan şi Grinţescu!".

Dorinel acum sau Grigoraş din iarnă!
Planul acţionarilor este următorul: diseară va fi o şedinţă la care va participa şi Bonetti, se va încerca încheierea colaborării cu el, după care se vor demara tratativele cu Dorinel Munteanu. Acţionarii dinamovişti au luat deja legătura cu "Neamţu'", dar vor să-l convingă să accepte un salariu mai mic de 20.000 de euro pe lună, cum a solicitat acesta. Dacă nu se vor înţelege cu Munteanu, Ţălnar ar urma să fie numit antrenor interimar pînă la iarnă, cînd se va încerca angajarea lui Petre Grigoraş, acum la Pandurii!

"De cînd am venit la Dinamo am scos o medie de două puncte pe meci, nu e ceva rău, nu? Să nu dramatizăm, dar şefii sînt liberi să facă orice doresc la echipă. Viaţa va merge înainte" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

"Un antrenor atît de susţinut de conducere n-a mai existat de mult pînă la Bonetti. Decît să joci cu Alvarez, care costă cît toată echipa secundă, dar nu se vede, mai bine utilizezi tineri din echipa a doua" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo II)

"Nici Mourinho, nici Guardiola, cu lotul actual al lui Dinamo nu erau mai sus de locul 7!" (Vladimir Cohn, fost acţionar Dinamo)

"Fatih Terim şi Mircea Lucescu, antrenori adevăraţi, nu au apucat nici măcar să zîmbească şi au fost daţi afară din Italia. Dar la noi, italienii fac ce vor şi nu sînt traşi la răspundere!" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

"E trist ce se întîmplă la Dinamo, la ora actuală nu e acea echipă care să ne reprezinte. Sînt vreo 3-4 jucători de valoare, restul sînt şi ei pe acolo" (Giani Kiriţă, fost mijlocaş Dinamo)

"Conducătorii lui Dinamo au dat briciul maimuţei să-i bărbierească. Cu Bonetti pe bancă o să retrogradeze. Nu cred că îl demit, îl mai lasă un pic că încă nu s-a făcut total de rîs" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (84)
tachebacanu
tachebacanu  •  12 Noiembrie 2012, 13:41

Fratilor!,vsdeti cum aruncati zvonuri pe piata,DECE???????De unde l-ati scos pe acel chilipirgiu cu numede figura geometrica Co(h)n,ca reprezinta 1/2din Dinamo.Aruncati pe hartie titluri bombastice,ptr. a ne pacali pe noi,cititorii vostri.Asta se cheama :"lipsa de respect"

coco64
coco64  •  12 Noiembrie 2012, 13:20
Postat de spartandinamovist pe 12 Noiembrie 2012, 12:43

astia nu au rusine au numai dispret si aroganta ,demnitatea se pare si bunul simt le lipseste astea se dobindesc in copilarie pri educarie, pe cimp si pe ogor nu poti primi

Becali ca Becali, dar si Dinu? Adevarul e ca Dinamo e praf. 80% e vina antrenorului.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  12 Noiembrie 2012, 13:03
Postat de neuercainerosu pe 12 Noiembrie 2012, 12:49

Ati ramas fara cuvinte?

asteptam sa vedem cum telnar o a conduca de miine antrenamentele ,dorinel are pretentii mari salariale si prima de instalare o sa fie undeva la 100mii ,nu o sa acepte si telnar o sa fie cu dvinu in spatele lui ,aseara la gigitv dinu era linistit si ii tremura buza de fericire cind grasunovici spunea ca actionarii pun in discutie debarvcarea italianului.. eu creed ca in proportie de 99 % telnar va fi noul interimar cu dvinu in coaste

Vezi toate comentariile (84)
Comentează