FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-0

Bonetti, după înfrîngerea cu FC Braşov: ”E imposibil să jucăm aşa prost mai departe”

Bonetti se află la prima înfrîngere în Liga 1 de cînd a revenit la Dinamo.
Bonetti se află la prima înfrîngere în Liga 1 de cînd a revenit la Dinamo.

Articol de , - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 23:19

Dario Bonetti a explicat aseară că a încercat să obţină ceva pentru viitor din eşecul de la Braşov. Face iar apel la muncă, deşi pare nesigur pe postul lui.

- Mister Bonetti, ce-aţi făcut la Braşov?
- Se mai întîmplă în fotbal şi partide de genul ăsta, mai ales cînd există presiunea de a cîştiga neapărat. Dar promit să nu se mai întîmple pe viitor. De fapt, nici n-avem cum să mai repetăm jocul de la Braşov, e imposibil să mai jucăm aşa prost pe viitor! Dar o să muncim mai mult şi mai mult.

- Ce obiectiv mai are echipa?
- Să redevenim competitivi. Dacă jucăm în stilul ăsta, va fi greu să obţinem puncte. Am nevoie de mult timp să rezolv ceea ce nu a funcţionat aici. E normal să pierzi primul loc cînd joci aşa.

- Vă temeţi că nu prindeţi finalul sezonului?
- Nu ştiu, oricum nu poţi să schimbi staff-ul tehnic o dată la trei etape. În meci, la un moment dat trebuia să schimb toţi jucătorii din teren. Oricum, în seara asta nu i-am recunoscut pe băieţi. Personalitatea reprezintă un factor important cînd te baţi pentru un trofeu.

- Dănciulescu? De ce l-aţi schimbat?
- Eu consider că putea lua şi-al doilea cartonaş galben, el l-ar fi putut încasa de la arbitru la o fază înainte de a-l înlocui. Am vrut să le dau posibilitatea şi altor jucători de a evolua. De exemplu, am vrut să văd ce personalitate au jucători ca Matei sau Strătilă. Multe victorii de viitor se construiesc pe înfrîngeri precum cea de la Braşov.

"Îl înlocuieşti, dacă îl înlocuieşti, pe Dănciulescu tot cu unul ofensiv, cu Ţucudean, nu cu Platini! Am un respect prea mare pentru adevăratul Platini şi nu mai detaliez, unii sînt de Madame Tussaud. Multă jale în execuţii. Schimbările au fost discutabile. Am luat două goluri inadmisibile!" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

"Mi-aş fi pus casa că nu pierde Dinamo la Braşov! Mizam pe un egal mai degrabă. Dinamo trebuia să stea la cutie şi să plece pe contraatac. Ar fi culmea să ia Dinamo titlul cu apărarea asta!" (Ioan Becali, impresar)

"Am pierdut o şansă mare. N-am putut să băgăm mingea în poartă, iar goal-keeperul lor a fost în zi mare. Nu mă interesează ce fac Rapid şi Steaua duminică" (Marius Alexe, atacant Dinamo)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
belzebut1683
belzebut1683  •  01 Mai 2012, 02:29

Bai fratilor nu are rost sa va certati aici!Adevarul este ca la ora asta Dinamo are echipa de lucrile 13-14!Spuneti-mi voi 3 fotbalisti de la Dinamo si eu nu mai postez nici un comentariu niciodata aici!

zelea
zelea  •  28 Aprilie 2012, 22:23
Postat de mihaienache pe 28 Aprilie 2012, 10:13

jenant ca si antrenor..penibil deadreptul:))

Esti chiar prost!!!

zelea
zelea  •  28 Aprilie 2012, 22:22
Postat de calinescu_ pe 28 Aprilie 2012, 08:15

BONETTI E UN ANTRENOR BUN ...!!!! INSA NU ESTE STRATEG ....!!! NU POTI SA-L SCHIMBI PE CAPITAN IN MINUTUL 24 ....!!!!! UNEORI VICTORIILE SE OBTIN APARINDU-TE FOARTE BINE ....!!! ASTA E ITALIAN ????

Iar incepi cu impertinenta?Ce naiba mai cauta Danciulescu titular,ce cauta Scarlatache,cine la adus pe Platini?Raspunsul este la clanul tigano-machedon Fecali.Iar pe tine te rog nu ne mai plictisi cu aberatiile tale!!!FORZZA DINAMO!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează