FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-1

Bonetti mai stă un pic » Italianul e susţinut în continuare de Badea, dar jucătorii nu-l mai înghit

Bonetti a condus ieri antrenamentul, unul trist și cu figuri posomorîte, iar azi pleacă alături de echipă la Sibiu, pentru meciul de mîine cu Voința
Bonetti a condus ieri antrenamentul, unul trist și cu figuri posomorîte, iar azi pleacă alături de echipă la Sibiu, pentru meciul de mîine cu Voința

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 21:29

Italianul a dezminţit ieri, de faţă cu Badea şi cu echipa, că i-ar fi acuzat de blat pe jucători. Oficialii au decis să continue împreună ”ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat”.

Dinamoviştii s-au împăcat, de complezenţă, după ce s-au umplut de penibil sîmbătă noaptea, după acuzele de blat ale antrenorului la adresa jucătorilor. Antrenamentul a fost mutat la Săftica, la cererea lui Nicolae Badea, pentru a avea intimitate.

Cînd au ajuns fotbaliştii acolo, Bonetti le-a spus, pe un ton superior: "Nu vă acuz că aţi discutat cu presa ce v-am zis eu în vestiar, fiindcă ştiu că vorbele n-au fost ale voastre, ci ale altor oameni apropiaţi de echipă, care nu mă plac!".

"Are mască şi două feţe"
A sosit şi Badea, a vorbit cu antrenorul şi cu jucătorii, iar Bonetti şi-a schimbat brusc versiunea de sîmbătă noapte, din pauza meciului. "Ne-a zis că am interpretat greşit spusele lui, că-i pare rău că nu l-am înţeles cum trebuie! Am rămas stupefiaţi, înseamnă că e un om cu două feţe", au povestit jucătorii.

Tot ei au continuat: "Ni s-a transmis că şi acţionarii, şi antrenorii au încredere în noi, în tot lotul, că trebuie să mergem înainte, ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat. Incredibil! Cum naiba nu s-a întîmplat nimic?! În fine, o să jucăm fotbal şi-o să încercăm să cîştigăm".

Problemă de bani?
Bonetti a condus antrenamentul, la care au participat şi Dănciulescu, şi Luchin, care făcuseră dezvăluirile deranjante pentru italian. "Italianul este menţinut şi fiindcă ar trebui despăgubit cu o sumă importantă dacă va fi dat afară pînă la vară", au mai spus apropiaţii echipei. La finele sezonului, peninsularului i se poate rezilia înţelegerea unilateral, dacă nu ia Cupa României sau nu termină pe locul 2.

Votul băieţilor: Ţălnar
Jucătorii vorbeau sîmbătă noaptea despre plecarea iminentă a lui Bonetti şi aveau de gînd să-l propună acţionarilor pe Cornel Ţălnar, 54 de ani, care a mai antrenat-o pe Dinamo în alte 4 rînduri. "Ţînţarul" ar fi de acord să vină din nou ca tehnician în Ştefan cel Mare, în ultimele două rînduri sosind ca "manta de vreme rea". Totuşi, Ţălnar, dorit de Borcea şi de Dinu, propus chiar înainte de a semna Bonetti, nu este pe placul lui Badea şi Săvulescu, aşa că mutarea s-a amînat, măcar pentru un timp.

Haos: cu cine joacă la Sibiu?
Ieri, înainte de discuţiile cu Badea şi cu Bonetti, mai mulţi jucători erau decişi să nu mai intre pe teren, după acuzaţiile antrenorului: "Să probeze sau să plece!". Printre fotbalişti se enumerau nume importante precum Dănciulescu, Moţi, Scarlatache, Bălgrădean, Curtean şi Luchin!

În plus, Kone spunea că îl doare spatele groaznic şi nu ştie dacă mai poate evolua! "Nu sîntem vînzători şi drogaţi, cum să ne mai privim în ochi?!", mai ziceau băieţii. Oricum, sigur nu vor face deplasarea spre Sibiu Luchin şi Matei, ambii accidentaţi.

28.500 de euro este suma lunară plătită către staff-ul lui Bonetti, din care face parte antrenorul principal, doi secunzi şi un preparator fizic

"Ceea ce s-a întîmplat după meciul cu CFR este teatru tipic românesc, nu ştiu dacă e adevărat ceea ce au spus jucătorii la televizor" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

"Dario le-a reproşat în pauză că au pregătit una şi joacă alta. Context în care i-a întrebat dacă sînt drogaţi ori blătuiţi. Poate s-a pripit, dar alţi antrenori au greşit şi mai grav. Momentan, Bonetti rămîne" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (84)
nicko_2790
nicko_2790  •  08 Mai 2012, 00:05

hai Dinamo!!!!!1

nicko_2790
nicko_2790  •  07 Mai 2012, 22:56

Sa ramana Bonetti ,,,,,,,,,,,si sa plece si clanul BECALI din care face parte si BORCEA sa tineti minte!!!!! Bonetti cu ce a gresit ...ce ca a spus lucrurilor pe nume si nu a facut ca alti antrenori pupincuristi ,,,,cum e video ala care spune Andone ca nu mai vrea sa vopseasca jucatori,,,intelegeti ce vreau sa zic,,, Ne zice Ando ca el nu si-a acuzat de blat jucatori poi cum sa ii acuze daca si el a fost in aceeasi oala.

raven99
raven99  •  07 Mai 2012, 22:33

O mizerie de articol gen can-can sau clik...sub un anonimat cel putin suspect se pun in gura jucatorilor tot felul de declaratii si barfe de bordel....oricum daca vreun jucator sau jucatori fac astfel de afirmatii sau "planuri si propuneri" pentru ce antrenor sa plece si care sa vina ar trebui dati afara in secunda doi...sunt niste nesimtiti care nu joaca nimic si isi permit sa critice pe toata lumea..ideea e ca in continuare presa este aservita clanului fecaliot si asta spune tot...un articol comandat

Vezi toate comentariile (84)
Comentează