FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 2-1

Bonetti nu are emoţii pentru meciul cu marea rivală: "Steaua e de bătut, nu-i Barcelona!"

Dario Bonetti a reuşit să învingă din nou Rapidul.
Dario Bonetti a reuşit să învingă din nou Rapidul.

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 23 octombrie 2012 00:42

Dario Bonetti e convins că Dinamo poate învinge în Derby de România şi anunţă că echipa sa nu se predă.

Triumfător şi cu zîmbetul pe buze, Dario Bonetti a început sec conferinţa de presă: "Nu ştiu dacă mi-am jucat postul, dar oricum asta e viaţa antrenorilor. Contează rezultatul şi nu mă interesează vocile din afara clubului! Important e că am învins".

Italianul e încîntat de jocul prestat de echipa sa, dar admite că Dinamo a profitat şi de situaţia incertă de la Rapid, cauzată de schimbările din ultimele zile. "Nu am fost morţi niciodată, această echipă are o filozofie de joc, un suflet şi vom continua să arătăm fotbal. Îmi pare rău de Sabău, cred că e un antrenor bun şi recunosc că ne-a avantajat plecarea lui. Ne concentrăm acum pentru meciul cu Ceahlăul, iar apoi ne pregătim de derby. Putem bate şi Steaua dacă jucăm la această intensitate că doar nu e Real Madrid sau Barcelona, e o echipă de bătut. Cînd Dinamo joacă bine, poate bate pe oricine", a explicat Bonetti.

"Rapid e cea mai slabă!"
Cristi Borcea crede că Dinamo trebuia să cîştige mult mai clar şi spune că echipa giuleştenilor este modestă. "Diferenţa trebuia să fie mult mai mare după aspectul jocului. Pînă la gol, Rapidul nu ştiu dacă a trecut de două ori jumătatea terenului, am avut trei-patru ocazii de gol pînă la reuşita lor. E cea mai slabă echipă a Rapidului din ultimii 15 ani, n-au avut ocazii, nu a fost un adevărat derby pentru că ai noştri s-au mobilizat foarte bine şi am dominat meciul cap-coadă!", a spus Borcea la Fanatik Show.

MM atacă rivalii
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, răsuceşte cuţitul în rana rapidiştilor şi îi ironizează pe aceştia pe pagina sa de Facebook. Oficialul Stelei nu uită nici de dinamovişti, de care nu se poate abţine să nu rîdă pentru numărul mic de susţinători pe care îl au la meciurile de pe Naţional Arena. "Ultimă oră! Responsabila cu cheile de la inelele superioare ale Arenei Nationale e plecată în concediu. Noroc că se întoarce pînă la meciul cu Molde", i-a ironizat managerul Stelei pe dinamovişti. Nici rapidiştii n-au scăpat: "Dacă se dădea un punct pentru fiecare memoriu făcut, ei erau campioni".

"Nu ne gîndim încă la Steaua, momentan trebuie să ne păstrăm forma în care ne aflăm şi să fructificăm această pasă bună" (Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo)

"E problema Stelei dacă se vede deja campioană, eu zic că o să cîştigăm noi în derby. Cu echipele importante ne mobilizăm mai mult şi ar fi bine să păstrăm această intensitate mereu" (Cosmin Matei, mijlocaş Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
liviuemil
liviuemil  •  23 Octombrie 2012, 18:10

Hai, hai la culcare (Bonetti). Gata cu fotosinteza!!!! Bai, asta stie ce vorbeste??????

tachebacanu
tachebacanu  •  23 Octombrie 2012, 17:46

Mascaltzone!!!,tot ca pe Bistrita o bati si pe Steaua?????Mi-e sila de astfel de specimene care fac abstractie de restul lumii,cand e vorba sa se "laude"!!!!

cristivoce
cristivoce  •  23 Octombrie 2012, 13:40

dupa ce ati nenorocit 5 echipe e normal sa aveti putin curaj.....nu mai il criticati pe CIOBAN?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close