FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 2-1

Bonetti s-a dezlănţuit online împotriva celor care i-ar vrea răul: "Cei care mă critică sînt vînduţi!"

Bonetti are sprijinul aproape necondiţionat al fanilor dinamovişti
Bonetti are sprijinul aproape necondiţionat al fanilor dinamovişti

Articol de - Publicat luni, 27 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 00:45

Dario Bonetti a ales adresa personală de Facebook pentru a-şi vărsa ofurile.

"Ignoranţa e mama aroganţilor, a prost educaţilor, a paraziţilor! Am adus două trofee nesperate la Dinamo, cu pasiune, cu organizare, cu determinare. Acum, am pierdut cu Metalist, un club de 100 de milioane de euro pe an. E normal, se poate întîmpla, mai ales că noi greşim şi din cauza emoţiei şi tensiunii. Jucătorii mei nu pot să dea mereu 120 la sută, cum a fost în primele meciuri ale sezonului.", a scris antrenorul dinamovist.

Tehnicianul italian a continuat cu acuzele la adresa fraţilor Becali, deşi s-a ferit să spună clar la cine se referă: "Cei care spun lucruri rele despre Dinamo iau bani de la cei care se opun schimbărilor, de la cei care vor să controleze tot ce se întîmplă la club. Sînt unii care nu mă vor pentru că nu mai decid ei totul, de la vestiar la cine va juca. Eu hotărăsc totul la Dinamo şi nu voi pleca foarte curînd de aici!".

"Dacă Mircea Lucescu ar fi avut în Italia comportamentul lui Bonetti din România, presa l-ar fi călcat în picioare, l-ar fi făcut ţăndări. Aici, presa mai are un pic şi îl pupă undeva..." (Victor Becali, impresar)

"Păi, lui Bonetti nici măcar nu i se permite să antreneze în Italia, darămite să mai şi facă astfel de declaraţii!" (Victor Becali, impresar)

"Măcar să spună în mod clar la cine s-a referit, că mi-a zis Ionuţ Negoiţă că nu la mine a făcut referire. Atunci la cine?! Dacă la mine nu, la ăla nu, la cine s-a referit, la extratereştri?!" (Victor Becali, impresar)

"De cînd mă uit la Dinamo, şi o fac de ceva ani, eu nu am văzut echipa asta aşa dominată pe teren propriu! În afară de goluri, n-au mai avut absolut nici o ocazie!" (Victor Becali, impresar)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
bad75
bad75  •  28 August 2012, 15:35
Postat de jonquil pe 27 August 2012, 12:40

Bonetti ai o problema la mansarda...Fix It!!!!!!!!

S-a ratacit o oae printre ciini.

jonquil
jonquil  •  27 August 2012, 12:40

Bonetti ai o problema la mansarda...Fix It!!!!!!!!

sam13
sam13  •  27 August 2012, 11:16

Bonetti!Suntem alaturi de tine!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close