FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - BISTRIŢA, MÎINE, 20:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bonfim şi-a pierdut cumpătul şi suportul colegilor: "Îmi bag ceva în Steaua!"

Bonfim, 29 de ani, a trecut în
cariera lui și pe la Benfica, dar în
2008 ajunsese la Gloria Buzău
Foto: Alex Nicodim
Bonfim, 29 de ani, a trecut în cariera lui și pe la Benfica, dar în 2008 ajunsese la Gloria Buzău Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat sambata, 30 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 23:07

Bonfim l-a înjurat pe antrenor de mamă şi n-a mai fost iertat, fiind dat afară din vestiar. Jucătorul n-a fost amendat nici o dată, deşi e recordmenul actelor de indisciplină

Steaua l-a iertat pe Eder Bonfim, crezînd că în felul ăsta protejează un fotbalist util, dar s-a ales cu multe alte probleme de pe urma tratamentului pe care i l-a aplicat brazilianului. Cîrţu a pus capăt scandalurilor cu fotbalistul "carioca" ieri după-amiază, cînd l-a dat afară din vestiar: "Am văzut pe imaginile TV ce mi-ai zis, cu «filho da puta». Să ştii că mama mea n-a fost curvă, cum ai spus tu! Şi din momentul ăsta eu sînt în vestiar, tu nu mai ai ce căuta aici! Şi nu vreau să te mai văd nici cînd o să ieşim pe teren!". Cum a reacţionat fotbalistul? A ieşit din cabină înjurînd: "Îmi bag ... în echipa voastră!".

L-a înjurat a doua oară!
Jucătorul explodase la adresa lui Cîrţu joi seară, cînd a fost înlocuit pe parcursul jocului cu Pandurii. A vociferat, a gesticulat nemulţumit în direcţia antrenorului, care se afla cu faţa spre teren şi nu l-a putut vedea. Şi a fost a doua oară cînd a procedat în felul ăsta. Se comportase la fel chiar la debutul lui Sorinaccio pe banca Stelei, contra Victoriei Brăneşti. Şi atunci a reacţionat dur cînd a fost schimbat.

Nici jucătorii nu-l suportă
Actele de indisciplină ale lui Bonfim au stricat şi atmosfera din vestiar. Cînd sud-americanul a fugit din cantonament şi a petrecut într-un club, acum două săptămîni, şefii Stelei au declarat că-l exclud, după care au revenit şi au anunţat altă sancţiune: amendă 30.000 de euro. Eder a fost reprimit în lot şi a redevenit titular. Doar că nimeni n-a crezut varianta cu amenda. "Bonfim a scăpat iar! Asta e, unii merg acasă şi dorm, alţii beau prin oraş şi sîntem trataţi cu toţii la fel", au comentat colegii fundaşului dreapta. El chiar nu a fost amendat. A discutat personal cu Gigi Becali şi l-a implorat pe patron să-l ierte, i-a spus că are, oricum, probleme financiare şi că o amendă l-ar afecta şi mai tare.


Dispare la vară
Bonfim e în dizgraţie din cauza deselor escapade, dar el prinsese oricum "lista neagră". Steaua l-a luat deja pe Gabi Matei, de la Pandurii. El a costat 600.000 de euro şi va fi noul fundaş dreapta al roş-albaştrilor în sezonul următor, aşa că se va renunţa la brazilian.

A făcut la fel şi la Poli
Eder Bonfim a fost adus în Ghencea de la Poli Timişoara, în vara lui 2010. Victor Piţurcă l-a vrut şi a achitat 350.000 de euro în schimbul lui. Brazilianul nu mai era dorit nici în Banat, tot din cauza indisciplinei. Chiar înainte să fie luat la Steaua, fusese exclus din lot din cauza unei nopţi albe pe care o petrecuse într-un bar din Timişoara alături de doi colegi.


Gigi: "Bonfim e un nenorocit!"
Becali a comentat încă o dată incidentul de la Turnu Severin în care Bonfim a înjurat în momentul în care a fost înlocuit de Sorin Cîrţu:

"Bonfim nu va mai intra niciodată în vestiarul sfînt al Stelei. Toată viaţa lui, cît mai are contract, se va antrena la echipa a doua a Stelei. Pe Ricardo îl mai las în standby, dar cu Bonfim am terminat-o. Cum să înjuri antrenorul şi echipa, tu, nenorocitule?". Vezi VIDEO cu declaraţiile patronului Stelei mai jos.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
skrap
skrap  •  01 Mai 2011, 03:35

apropo ca era sa uit.. si noi ne bagam ceva in doamna care ti-a dat viata.

cholito18
cholito18  •  30 Aprilie 2011, 23:35

sau dak nu lasa-ne sa ne bagam noi astia care ne pasa de steaua

felicianita76
felicianita76  •  30 Aprilie 2011, 21:36

In concluzie, astia sunt fotbalistii care reprezinta Steaua 2011...Ma intreb, cum dracu sa astepti daruire si performanata de la astfel de fotbalisti?!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează