FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI 1-2

Borcea: "A fost masacru, nu execuţie! Am pierdut pe mîna lui Augustus Constantin!"

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2010 00:00

Cristi Borcea a luat foc după prestaţia lui Augustus Constantin la partida Dinamo - FC Vaslui, scor 1-2. Oficialul roş-albilor spune că "centralul" nu are valoare de prima ligă.

"Prima repriză trebuia eliminat de două ori Papp", a strigat Borcea la Fanatik Show. "A fost masacru în direct, nu execuţie. La Braşov în minutul 1 avem 11 metri şi eliminare, dar nu ne-a dat arbitrul, am fi cîştigat meciul fără probleme. Nu se poate asemenea masacru!

Augustus nu are valoare să arbitreze în Liga 1. A condus un meci între echipe care se bat la campionat.

Nouă ne dă gol oricine, dar să ni se dea ce e al nostru. Noi avem greşelile noastre, dar nu e normal să ne execute aşa! A arbitrat într-o singură direcţie, sută la sută a fost intenţionată maniera!

Avem o echipă de 30 de ani, de 32, să se ducă la arbitru să facă presiune să îi dea galben aluia care faultează! Ei au stat deoparte, nu s-a dus unul la arbitru!

A distrus toate meciurile, ce listă FIFA! Ştia că nu mai apucă să arbitreze meciuri internaţionale şi a făcut praf meciul!

E de vină şi Avram că l-a delegat pe Augustus, noi am anunţat de marţi că avem suspiciuni în legătură cu acest arbitru", a spus Borcea la "Fanatik Show", de la DigiSport.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (72)
haxor
haxor  •  20 Septembrie 2010, 12:39
Postat de lombard pe 19 Septembrie 2010, 23:36

Dany_florea...eu cred ca tu nu ai fost niciodata pe stadion la un meci Steaua-Dinamo,ori Dinamo_Steaua si sa vezi cate parbrize sparte si cauciucuri taiate,plus altele care se dau la tv mereu.

@lombard, pari mai marisor in avatar ca la ce postezi pe aici lasi de dorit si apropo nu-ti irosi nervii de la o varsta frageda ca ai sa ajungi ca Borcea de rasul matelor...miau, miau, miau!!! ;-))))

haxor
haxor  •  20 Septembrie 2010, 12:31

@buziliv, lasa prostiile si treci pe tarla ca uite cate capsune mai sunt de strans...complexul Raducioiu bantuieste in randurile unor fani de la Dinamo!?

falcao25
falcao25  •  20 Septembrie 2010, 01:02

Augustus esri un rau...daca ai vazut ca dinamo nu poate da gol trebuia sa iei tu mingea si sa o arunci in plasa vaslui-ului(aviz arbitrilor) dinamovistii nu au absolut nici o vina doar ca ei nu prea le au cu sportul asta si trebuiesc ajutati

Vezi toate comentariile (72)
Comentează