FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAŞI, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Borcea a venit din SUA direct la stadion ca să facă ordine în vestiar!

Cristi Borcea, Borcea, Dinamo
Cristi Borcea, Borcea, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Preşedintele s-a întors ieri din Statele Unite, a venit direct la stadion şi a vorbit cu jucătorii lui Ţălnar. Urmează discuţiile cu "puciştii"

S-a ridicat norul cenuşiu şi interdicţia zborurilor internaţionale, iar Cristi Borcea a prins un culoar Miami - New York - Roma - Otopeni, ajungînd ieri, la ora 15:00, în vestiarul dinamoviştilor. Supărat şi obosit, preşedintele executiv l-a luat direct în colimator pe Bratu, rămas în vestiar, că N'Doye a făcut antrenament şi apoi a întins-o de urgenţă!  "Ce aveţi, mă, aţi înnebunit? Nu puteţi să împărţiţi acelaşi vestiar? Chiar nu vă daţi seama că suferă Dinamo?", a fost succesiunea de întrebări către atacant.

"Borcea a încercat să fie calm, ne aşteptam să spargă vestiarul cu urletele lui. A ameninţat din nou că acela care va mai crea probleme la echipă va fi trecut pe linie moartă, adică va fi pus pe lista de transferuri, iar amenzile vor intra în istoria fotbalului românesc", au povestit jucătorii după discurs.

Şeful roş-albilor s-a mai domolit spre finalul orei de monolog, încheind cu mesaje mobilizatoare. Aseară urma să înceapă discuţiile şi cu grupul "puciştilor", Mărgăritescu, Adrian Cristea, Boştină, Zicu şi Alexe, dar numai pe ultimul ar vrea să-l ierte.

"Meciul cu Iaşiul e vital pentru noi! Să nu ne rupem acum de plutonul fruntaş, că dacă rămînem în afara Europei, va fi vai şi amar de noi!"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
 •  21 Aprilie 2010, 12:08

Ce am observat ieri la televizor borcea are aceiasi fata plina de bube exact ca a lui mircea sandu dupa tratamentul cu citostatice o fi bolnav ?Voi ce ziceti?

 •  21 Aprilie 2010, 04:15
Postat de pe 21 Aprilie 2010, 03:28

pai oricum ramaneti in afara europei ca nu treceti de barajul pt europa liig.

uite ca am trecut si am adunat cele mai multe puncte in grupe ;)

 •  21 Aprilie 2010, 03:28

pai oricum ramaneti in afara europei ca nu treceti de barajul pt europa liig.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează