FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea îl atacă din nou dur pe Negoiţă: "E un papagal şi un avorton! Are 30 de milioane de dat la ANAF"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 20:53

Războiul dintre Cristi Borcea şi Ionuţ Negoiţă se înteţeşte. Fostul acţionar al lui Dinamo a lansat un atac foarte dur asupra lui Negoiţă, pe care îl acuză că are datorii foarte mari la stat prin afacerile sale şi ar trebui să fie acuzat de evaziune fiscală.

"Eu am băgat vreo 7-8 milioane la Dinamo şi am luat înapoi 1,2 milioane şi un teren. În cei 11 ani în care am fost acolo, Dinamo a avut cele mai importante performanţe pe plan intern. El nu ştie nici jucătorii lui Dinamo, cînd ajunge la Săftica, rîd ăia de el, e un circar.

Am stat deoparte pînă acum, am spus că nu mă bag, dar frustratul ăsta nu gîndeşte deloc. Are capul aproape de fund şi se împute repede. L-a deranjat că am spus că, dacă Dinamo o să aibă probleme legate de licenţiere, automat o să intervin. L-a deranjat pe piticania asta, pe papagalul ăsta, că trebuie să-l lăsăm pe el să conducă, să ducă Dinamo în insolvenţă. Băi Negoiţă, pe Torje am dat 2 milioane! Pe tine cine te opreşte să bagi 3-4 milioane să faci transferuri?

Nu vă mai luaţi după papagalul ăsta care vrea să pară salvator, el a băgat doar 600.000 de euro. Ca să ajungă la nivelul lui Badea, ar trebui să mai dea vreo 3 milioane şi jumătate. Dacă ar da banii ăştia, Dinamo nu ar mai avea nici un fel de probleme.

Cu ce nesimţire iese la televizor acest avorton, acest infractor! Are 30 de milioane de dat la ANAF, evaziune fiscală cu hotelul şi blocurile lui. Acest papagal vrea să-şi bată joc de numele şi de emblema lui Dinamo, îl las eu să o ducă pe Dinamo în divizia B?!", a spus Borcea la Dolce Sport.

În timpul emisiunii, Negoiţă i-a trimis un sms moderatorului în care a scris că i-a dat lui Borcea 3,5 milioane de euro pe acţiuni. Borcea a răspuns astfel: "E un mincinos. Eu am luat bani de la Săvulescu. Nenorocitul ăsta de Negoiţă nu mi-a dat nimic, n-am nici o treabă cu el. Să vină el cu documente să demonstreze că mi-a dat mie vreun ban".

"La Dinamo trebuie o anumită ţinută. Negoiţă îşi ia pantofi mai înalţi şi la şedinţe ridică scaunul să fie şi el la nivelul celorlalţi. Nu te uiţi, bă, la fizicul tău? Tu vrei să fii patronul lui Dinamo?"
Cristi Borcea, fost acţionar Dinamo

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (48)
andystar
andystar  •  06 Ianuarie 2013, 19:36

Borcea este un mare hot care o sa infunde puscaria daca exista justitie in tara asta iar NEgoita este un mare frustrat si incapabil sa conduca DInamo ! Borcea a facut milioane de euro la DInamo !

duta_dd
duta_dd  •  06 Ianuarie 2013, 09:03

borcea laPUSCARIE!!!

alex.nazarie
alex.nazarie  •  05 Ianuarie 2013, 05:31

E imposibil, de ce se scrie un astfel de articol? Eu la televizor nu l-am auzit niciodata pe Borcea sa vorbeasca in halul asta, cata minte sa aiba un jurnalist sa inventeze asa ceva? Am renuntat la sport.ro pentru gsp.ro dar din pacate incep sa constat ca a inceput si aici sa se inventeze, pacat ! Un ziar care se respecta, nu minte, nu inventeaza, scrie doar adevarul. Imi luasera cineva un interviu, si cand a fost publicat in revista respectiva, am ramas uimit de cum a schimbat raspunsurile mele... Domnule ziarist, aveti argumente pentru ce ati scris ? Vrem si noi o sursa credibila, un audio sau video cu acest interviu al lui Borcea.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează